oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Brak Jakichkolwiek Oznak Przed Oobe (4+1)
Nexif
post 26.06.2014 - 08:43
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Witam, chciałbym prosić forumowiczów o pomoc. Próbowałem na prawdę wielu technik na OOBE przed snem, ale żadna nie zadziałała. Raz jeden tylko miałem uczucie gorąca i mocnego bicia serca. Ale to było gdzieś w styczniu. Potem zapoznałem się z technikami 4+1. I brak jakichkolwiek rezultatów.

Kładę się o 22/23, budzę się najczęściej o 3 (kilka razy ostatnio udało mi się wstać kilka min przed budzikiem). Potem rozbudzam się z 15-30min i ponownie kładę. Nie mam na sb kołdry, głowę mam ułożoną na poduszce, tak że leży w jednej linii z ciałem. Kolejny problem pojawia się tutaj: przełykanie śliny. Jest to bardzo uciążliwe i przeszkadza, kiedy mam przełknąć ślinę.

Jak się już ułożę, zaczynam relaksację. Niestety, ale ostatnimi czasy tuż po niej od razu zasypiałem. Ale jak nie zasypiałem sam, to próbowałem dalej. W tych drugich przypadkach nie chciało mi się spać ani trochę. Leżałem na plecach (normalnie śpię na brzuchu) zrelaksowany i na tym koniec. Przez 40 minut nie było żadnych oznak zbliżania się do OOBE. Czasami tylko ręka sama się lekko ruszyła.

Nie miałem uczucia ciepła, nie czułem wibracji, nie miałem żadnych hipnagogów, dźwięków - po prostu NIC. Wczoraj już myślałem że mam paraliż - a tu klapa. Przez 10 sekund miałem wrażenie jakby zablokowania nóg i rąk - ale tylko 10 sekund. Przwróciłem się na bok - tak samo jak poprzednio - nic a nic. Jedynie uczucie zdrętwiałych nóg. Trochę to trwało. Jak już zobaczyłem, że nic z tego nie wyjdzie, położyłem się spać.

Możecie powiedzieć, że to przez moje nastawienie. Ale ja nie raz przez cały dzień potrafię myśleć o OOBE i wierzyć, że może dzisiaj się uda. Ale jednak nic nie wychodzi.
Czy jestem jakiś gorszy?? A może jednak, mimo tego co wiele ludzi mówi, nie da się tego nauczyć?

Proszę Was o porady. Wierzę, że musi być jakiś sposób, żeby mi się udało.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 27.06.2014 - 21:14
Post #2

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Zeszyt snów. Zapisuj rano wszystko co pamiętasz lub zapisuj zaraz po przebudzeniu w nocy. Zeszyt blisko łózka. Długopis i kredki bo sny warto też rysować.

Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park