CYTAT(Marmistrz @ 11.07.2014 - 11:11)

... potem jak ciasto, a potem czułem już normalne ciało. Kiedy wyszedłem było już kompletne i leżało na łóżku, próbowałem nawiązać kontakt, ale nic z tego ;). Nie wyszło.
Pięknie, NG-C (SŚC):)
"NG-C (SŚC): Naelektryzowane Gumo-Ciasto (Strumień Ściągający do Ciała); energia o silnych właściwościach kotwiczących w ciele, nagminnie występująca w płytkim OP oraz na granicach oddzielających kolejne częstotliwości fazowania. Przyjmuje najróżniejsze formy: jawne (niesubtelne), może to być: ciasne i ciężkie ubranie, długa czapa z ciężkim pomponem, uprząż, gęsty olej, strome i śliskie zbocze, ostry zakręt, silny podmuch, nieprzenikliwa ściana, itp. oraz ukryte (wyrafinowane), np.: natrętna myśl utrudniająca koncentrację, rozpraszający uwagę przedmiot w dłoni, uporczywa duszność, ślinotok, kęs w gardle, uczucie tonięcia, itp. Jej podstawowym celem jest ściągnięcie obserwatora do ciała każdym możliwym sposobem, ograniczenie zasięgu penetracji, utrzymanie za wszelką cenę w ciele."
zródło: www.oobe.pl/Nauka_dostrajania_Slownik_OOBE.htm
Ps. Z całego serca Ci życzę żebyś latał jak najczęściej wysoko. Pomocą służę przy OP.
http://www.obemaniak.obemania.pl/index2.ph...=faq.htm#wpis87Mar jesteś Mistrz
Chciałem podziękować Eli i całej obemania.pl że wrócili do życia tą zakładkę na ich portalu.