Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Wychodzenie Z Ciała Przy Schizofreni, Czy Wyjscie Z Ciała Pomoze ???
Alter Ego
post 30.07.2014 - 08:27
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 9617

siemka mam do was pytania ogolnie choruje na schizofrenie i podejzewam ze podczepił sie podemnie jakis byt astralny i jak sie go pozbyc czy pomoze mi wyjscie z ciała :)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 14.08.2014 - 08:22
Post #2

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

Psychoterapia zbiorowa jest bardzo pomocna przy schizofreni i z tego co czytam to na tym forum taka grupa juz mogla by isniec. Nazwe se wymylcie: schizoby?
Profile CardPM
+Quote Post
Deimond
post 14.08.2014 - 22:05
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8460

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 14.08.2014 - 09:22) *
Psychoterapia zbiorowa jest bardzo pomocna przy schizofreni i z tego co czytam to na tym forum taka grupa juz mogla by isniec. Nazwe se wymylcie: schizoby?

Jest bardzo pomocna lecz sama w sobie nie działa - niesety potrzebne są leki zmniejszające uwalnianie dopaminy. Co gorsza tę chorobę ma się do końca życia.
Jeśli zielarz takim geniuszem się mienisz - zaproponuj prostą metodę leczenia - i zarób miliony - może w końcu kupisz ten domek wymarzony.

Co więcej powiem że wielcy guru od oobe których pytałem o tę chorobę w kontekście choroby duszy (bo tak też jest nazywana) rozkładali ręce - albo nic o tym nie wiedzieli albo uważali to za jakiś żart.

Prawda jest taka że będąc schizofrenikiem tracisz siebie - nie posiadasz empatii - masz tylko wrogów którzy Cie prześladują włącznie z najbliższymi. Wszystko kręci się wokół chorej jazdy wokół własnej osoby. Taka osoba niszczy wszystkie związki wokół siebie- w mocniejszych nawrotach potrafi być agresywna.
Nawet nie wiesz jak wiele trzeba cierpliwości aby zrozumieć i zaakceptować taką osobę - a to jest warunek aby jej pomóc.

No dalej - porób sobie znowu żarty - przecież to nic takiego - co tam pośmiejmy się - schizo spoko....
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic