|
|
22.08.2014 - 17:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
(IMG:https://imagizer.imageshack.us/v2/350x666q90/904/EuABmE.png)
Tak się mają moje czakry w obecnej chwili Ta wersja kosztuje 45 złotych jak ktoś chce ;) edit: Na czacie padło pytanie czy to mi sprawdza czakry na zasadzie abc, nie to jest analiza jasnowidza :) |
|
|
|
![]() |
24.08.2014 - 08:23
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Magiczne oczyszczanie czakramów przez osoby z zewnątrz jest ch*ja warte.
Obserwator ponoć są ludzie co ratują zabłąkane dusze czy je odzyskują...jakoś tak. Błądzą dusze, które gdzieś się zawieruszyły a inny człowiek je odstawia do Nieba czy gdzie?:) Ludzie pomagają sobie na różne sposoby zatem i te czakry mogą sobie oczyszczać:) Deimond w Twoim umyśle może są czakry, ale co Ty ekspert w tej sprawie jesteś? To miejsca energetyczne i wiedza o nich nie istnieje od dziś tylko od dawna a Ty jak zwykle posługujesz się jakąś wiedzą z dupy, która ma niby być wiarygodna?:) Kilka cytatów o energii życiowej, z którą powiązane są czakry właśnie i one są dla mnie o wiele bardziej wiarygodne niż Twoje Deimond pseudo mądrości: Siła sprawcza energii życiowej pozwala naszemu ciału i psychice funkcjonować prawidłowo i bez zakłóceń, zaś przy jej niedoborze organizm skazany jest na degradację. Wiedza o naturze tej energii oraz o układach dostosowujących ją do potrzeb naszych organizmów, a następnie rozprowadzających do odpowiednich narządów, była podstawą praktyk mistycznych starożytnego Egiptu, Indii, Chin i Tybetu. Pojęcie energii życiowej oraz wiedza o jej własnościach uważane były jeszcze do niedawna za anachroniczne przesądy i mity. Dopiero najnowsze odkrycia fizyki, biologii i rozwój naukowego paradygmatu pozwoliły nauce uznać realność i zasadność poglądów naszych przodków na powyższą kwestię. (IMG:http://instytutarete.pl/images/stories/czakry/kundalini_art.jpg) Dobry tekst o czakrach: http://instytutarete.pl/poczytaj/duch/czakry.html Trzecie Oko jest organem Ciała Świetlistego (Light Body), które możemy równie dobrze nazwać Ciałem Energetycznym lub Eterycznym. Celowo unikam terminu Ciało Astralne, gdyż za bardzo kojarzy się ono z ideą poszczególnych warstw i wymiarów (możesz stać się wieloma istotami astralnymi przebywając w rożnych wymiarach głownie poprzez zmianę swej świadomości; będąc w ciele astralnym możesz wchodzić w inne byty; ciało astralne tworzy formę, która może ulec zmianom). Znaczenie oryginalne słowa "astralne" odnosi się do opisu światła podobnego do światła gwiezdnego lub światła luminescencyjnego. Kiedy mówimy Ciało Świetliste odnosimy się tylko do Ciała Świetlistego. Ciało Świetliste posiada gęstość podobna konsystencji chmuro-podobnej świetlistej pary. Światło to nie jest silnym światłem widocznym w spektrum światła (widocznego gołym okiem) pola elektromagnetycznego. Jest natomiast widoczne z punktu widzenia 3 Oka. Można je łatwo rozpoznać - jest to kontur energetyczny naszego ciała, koloru białego wewnątrz, ze złotawą otoczka na zewnątrz. Kiedy 3 Oko jest otwarte, ma ono dostęp do warstw i wymiarów Duszy (Soul). Gdy mówimy o Duszy mamy na myśli Duszę będącą pamięcią Ciała Świetlistego. Pamięć ta zawiera w sobie przeszłość, przyszłość oraz równoległą teraźniejszość, coś, co niektórzy nazywają czasem. Chociaż czas nie jest skonstruowany po to, by krążyć wokół wskazówki zegara czy też tykać na ekranie zegarka cyfrowego, przypomina trochę kompas, który wskazuje nam kierunek, w jakim zamierzamy podróżować. Oko to Wrota (Portal) do wielowymiarowości wszechświata, które możemy też nazwać Czasoprzestrzenią. Poprzez te Wrota możemy wejść do innego wymiaru po to, by dostać się w zamierzone miejsce Czasoprzestrzeni. Najstarszym źródłem wiedzy o czakrach i całej strukturze energetycznej ludzkiego organizmu jest indyjski tantryzm. l chociaż między tantrą hinduską (sziwaicką) a buddyjską istnieje wiele różnic filozoficznych, podstawowy opis struktury energetycznej jest w obu przypadkach prawie identyczny. Twoje źródło Deimond ile ma lat? 30? Młokosem jesteś a gadasz jakbyś wszystkie rozumy pozjadał zatem jeśli gówno wiesz o czakrach to po prostu milcz:) |
|
|
|
lordini Analiza Czakr 22.08.2014 - 17:44
ma_sny Powinieneś szczególnie popracować nad drugą i ... 22.08.2014 - 19:13
danEG :) 22.08.2014 - 19:50
lordini Nie musisz odpowiadać na pytania, ale trza zapła... 22.08.2014 - 19:52
Obserwator CYTAT(lordini @ 22.08.2014 - 20:52) ... 22.08.2014 - 21:38
Deimond Jedyne co napiszę że wszystko w tych czasach pod... 22.08.2014 - 21:57
Sancho Hehe za 45 zł to i ja się potrafię zmienić w e... 22.08.2014 - 22:08
Shining Light Lordini,
zapłaciłeś za tę analizę, czy ją wy... 22.08.2014 - 22:25
Deimond CYTAT(Shining Light @ 22.08.2014 - 23... 22.08.2014 - 22:32
ma_sny CYTAT(Shining Light @ 22.08.2014 - 23... 22.08.2014 - 23:29
Zielarz Gajowy Ten kolo myślę miał zmoczone czakry w tym momen... 23.08.2014 - 10:23
ma_sny ...z własnymi myślami jest już przejebane a jak... 24.08.2014 - 00:16
Pavveł takie z was racjonalysty, ino szkoda godoć... jas... 24.08.2014 - 01:13
Obserwator Pavveł, nie mam nic do jasnowidzenia, jednakże ... 24.08.2014 - 03:14
twistoid na chuj to komu, chyba tylko po to żeby się dowa... 24.08.2014 - 04:21
Obserwator CYTAT(Zielarz Gajowy @ 24.08.2014 - 09... 24.08.2014 - 11:44
Zielarz Gajowy Ciekawe czy faktury wystawia bo na firmę można b... 24.08.2014 - 11:53
Obserwator A tak btw Zielu, czemu koleś na przedstawionym pr... 24.08.2014 - 11:58
Zielarz Gajowy Zrób taką pozycję to Ci też czakry się przest... 24.08.2014 - 16:28![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |