|
|
12.09.2014 - 01:58
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jestem świeżo początkującym. O OOBE dowiedziałem się zaledwie 2 miesiące temu, mimo to po odbyciu kilku wycieczek w ld i poza ciałem czuję, że te podróże staną się nieodłączną częścią mojego fizycznego życia, czuje wewnętrzme poczucie misji którą muszę spełnić. Równocześnie chcę pomagać ludziom którzy będą na równym bądź niższym poziomie niż ja.
Od początku zainteresowań ezoteryką, medytacją i głównie oobe przeczytałem mnóstwo ciekawych, pięknych i zachęcających informacji na temat podróży poza ciałem. Jestem osobą analityczną. Chciałbym żeby nowicjusze tacy jak ja byli w stanie zapoznać się ze wszystkimi przeciwnościami które mogą spotkać ich na początku sciężki, a takżę na pózniejszym poziomach koncentracji. Chce stworzyć ten temat żebyście dzieli się swoimi najgorszymi i najbardziej kontrowejsyjnymi opowieściami o tym co się wam przytrafiło i jak udało Wam się z tego uwolnić. Sądzę, żę choćby najkrótsze historie mogą przygotować kolejnych podróżników na powtarzające się probłemu, o których osoby publikujące rzadko piszą w swoich blogach lub notatnikach, Zdecydowanie nie powinniśmy ukrywać strachu, jest cześcią Nas. Nie ukrywajmy tego, że do tego typu doświadczeń potrzeba mocnej psychiki. !!! , |
|
|
|
![]() |
12.09.2014 - 13:30
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A czemu tylko chcesz wiedzieć o tych najgorszych, a o najlepszych już nie??
Najgorsze też nie są najgorszymi, skoro udało się z nich wyjść, teraz stanowią cenne doświadczenie... Najgorsze by były, gdyby zostać w nich na stałe... Co do doświadczeń, które mogą nieść jakąś lekcję, tu parę moich: http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...p;#entry1017224 Mocnej psychiki to trzeba, żeby poradzić sobie z codzienną rzeczywistością bez popadnięcia w obłęd i inne choroby psychiczne :) |
|
|
|
SentinelOfGod Zagrożenia W Oobe 12.09.2014 - 01:58
Zielarz Gajowy http://www.oobe.pl/park/Zagrozenia-Oobe-t7593.html 12.09.2014 - 04:43
SentinelOfGod Pavveł, głównie chodzi mi to, że większość ... 17.09.2014 - 17:32
Pavveł Jeśli przeczytasz, co wcześniej napisałem, to n... 18.09.2014 - 08:40![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |