Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Było Blisko Ale Sie Nie Udalo
basienka
post 14.09.2014 - 17:54
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 9647

Witam

Nie udalo mi sie jeszcze wyjsc ale z tego co czytam chyba bylo blisko.
Poniewaz mam ostatnio bardzo duzo stresow chcialam sie zrelaksowac szukalam na youtubie muzyki i wpadlam na to https://www.youtube.com/watch?v=mVMTMgba1q0
wlaczylam sobie, ulozylam sie wygodnie i zaczelam sie relaksowac. W ciemnosci zaczelam dostrzegac rozmazujace sie kolory ktore zmienialy ksztalty, wirowaly rozmazywaly sie, tworzyly nawet tunel za ktorym chcialam podażać jednak co chwile cos rozpraszalo moja uwage i musialam sie poruszyc bo np bylo mi zimno i musialam sie przykryc, probowalam wracac do tych wizualizacji i fizycznie czulam mrowienie w dloniach i slyszalam szum w uszach, widzialam nawet jak probuje wyciagnac reke tz swiatlo w ksztalcie mojej reki ale widzialam ja tylko przez chwile bo czulam jakis opór, dziwne uczucie... teraz mysle ze poprostu nie moglam sie oderwac. Stracilam cierpliwosc niestety poniewaz przed polozeniem sie do lozka bylam pochlonieta czytaniem porad Robera, Brucea i Darka ktory bardzo pozytywnie mnie nakrecil :) przez to moje czytanie polecialo troche czasu i zanim sie obejrzalam zrobilo sie jasno, kolo 4-5 nad ranem, bylam juz zmeczona i zaczelo mnie drażnić to uczucie oporu po czym przewrocilam sie na bok i w momencie zasnelam.
Bede probowac az wkoncu mi sie uda ale chetnie wyslucham waszych rad :)
Ciekawi mnie bardzo czy ktos doswiadczyl wyjscia razem z osoba obok? np z partnerem a jesli tak to jak to odczuwaliscie i jak to wszystko wygladalo?
Odczuwam wielka wewnetrzna potrzebe pomagania, przekazania milosci osoba ktorej jej potrzebuja ale ciagla sie przed nia wzbraniaja swoimi wlasnymi lękami, wobrazeniami przy czym stresuja sie i zatruwaja swoj wlasny umysl, zycie i zycie innych bliskich. Czy ktos z was ma pojecie czy jest to wogole mozliwe?

Z gory bardzo dziekuje za wszelkie rady i refleksje
Pozdrawiam
Basia
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ma_sny
post 14.09.2014 - 18:29
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9524

CYTAT(basienka @ 14.09.2014 - 18:54) *
... i zaczelo mnie drażnić to uczucie oporu po czym przewrocilam sie na bok i w momencie zasnelam.

W tym momencie starasz się nie wpaść w podróż myślami tylko zasypiasz. Powiem Ci co może Cię spotkać.
Może Cię wciągnąć sen. Możesz świadomie przejść przez proces oddzielania, albo odzyskać świadomość w śnie. Zasada jest taka że ciało fizyczne musi usnąć.

Tak jest to możliwe i to daleka faza. Z czystymi intencjami, miłość to chyba po za astralem,(moim zdaniem) ale nie przeszkadza to świadomie zwiedzanie tych obszarów naszej świadomości.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic