Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Strzyga?
luku
post 23.09.2014 - 10:52
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8317

Cześć. Dawno mnie tu nie było, ale pewne wydarzenie z wczorajszej nocy zmusiło mnie, do ponownej wizyty. Obudziła mnie moja żona, która wcześniej wstaje do pracy ode mnie. Wyszykowała się, wyszła, a ja poszedłem dalej spać. Od początku coś mi nie grało, gdy poczułem delikatne wibracje. Wiedziałem, że to oznacza zaraz przeróżne dźwięki, tym razem słyszałem syrenę - bodajże policyjną i jakby szum autostrady. Czułem się po prostu dziwnie. W pewnym momencie obudziłem się i zobaczyłem strzygę, lub coś na jej podobieństwo. Mroczna postać, przykryta ciemnoszarym/ciemnobrązowym płaszczem, twarzy nie dostrzegłem, była jakby za cieniem, pod kapturem. Trochę się wystraszyłem, ale przypomniałem sobie, że pewnie ręcznik zarzuciłem na drzwi po kąpieli. Rano okazało się, że żadnego ręcznika na drzwiach nie było, ani też nigdzie wokół (został w łazience). Co takie "spotkanie" może oznaczać? Nic do mnie nie mówiła, nie widziałem, czy rusza ustami. Czy rzeczywiście widziałem tę postać, czy tylko poprzez sen? Jestem pewien, że najpierw się obudziłem. Proszę o wyrozumiałość i pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Luu
post 24.09.2014 - 13:14
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9642

CYTAT(Allanntaniel @ 24.09.2014 - 12:01) *
Monroe zmonopolizował i ukierunkował subkulturę obenautów, to podstawiony człowiek, przez siły, które po prostu tworzą wentyle różne, kontrolowane ruchy, kontrolowane wycieki informacji itp.
(...) Macie przykład Darka, wiecie jak głęboko to wszystko sięga?
(...) MTJ to ten sam syf co channelingi, to wszystko to agenda tej samej siły wykorzystującej ludzkość, tylko w ładniejszym opakowaniu, ładniejszej formie.
myślę podobnie, aczkolwiek nie aż tak radykalnie. Sny/oobe/ld to tylko narzędzie. Tamten świat nie różni się tak bardzo od tego. I tu i tu można zostać oszukanym naciągniętym są tacy co tylko czekają ;) ale można też przeżywać wspaniałe piękne rzeczy, tylko trzeba być po prostu asertywnym w obce tego co nas spotyka i tyle.
Nie dawać się nabrać na pierwsze lepsze otumaniające wibracje 'miłości', tyko badać, pytać, sprawdzać... tak jak nie dajesz się nabrać na byle tele-ofertę, tylko googlujesz cenę i opinie o produkcie!

CYTAT(luku @ 23.09.2014 - 11:52) *
Mroczna postać, przykryta ciemnoszarym/ciemnobrązowym płaszczem, twarzy nie dostrzegłem, była jakby za cieniem, pod kapturem.

A czy brałeś pod uwagę scenariusz ze strażnikiem z własnej podświadomości?

Ja jakiś czas miałam koszmary z takimi postaciami, goniły mnie, wyskakiwały w najciekawszym momencie snu itp. ostatecznie okazało się, że to moja podświadomość sama broni mi dostępu do pewnych obszarów. I bardzo dobrze, bo wcale nie byłam na nie gotowa.
Jak się wysiliłam trochę w pracy nad sobą, nad poszerzaniem świadomości itp to problem znikną samoistnie.

Może więc po prostu podświadomie uważasz, że nie jesteś gotowy np. na oobe albo ld i ta podświadomość próbuje cię od tego odstraszyć?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic