CYTAT(Allanntaniel @ 23.09.2014 - 12:15)

Co może oznaczać? Tylko to, że ktoś się dobiera do Ciebie gdy śpisz, nic więcej, takie tam... drobnostki. Wypije energii trochę i pójdzie do kogoś innego, a Ty obudzisz się po swoim słodkim śnie. To się dzieje na całym świecie, dobierają się te ścierwa do śpiących ludzi. A na rozkicanych naiwnych obenautów (czyli nieświadomych obenautów, którzy ślepo podążają za Robertem Monroem i jego Inspekami) mają subtelniejsze sposoby, czyli istoty anielskie, MTJoty, opiekunowie... i inne kurwy, które chcą rządzić i kierować Twoim losem, i oczywiście Twoją uwagą się karmić. Wszystko po to, abyś został na wieczność w płytkich obszarach istnienia.
Wyrażaj intencje sprzeciwu przed snem. Gdy się obudzisz, ale dalej zamierzasz spać, to zrób to jeszcze raz, za każdym razem najlepiej, choć to trudne, to skuteczne i ważne.
''Nie pozwalam aby jakakolwiek siła, istota, energia, ingerowała w moje sny, we mnie''
przecież to co napisałeś to jest już ingerencja. Mówienie co i jak. Zastraszanie ze coś na kimś bytuje. Skupianie w człowieku myśli na codziennym wypowiadaniu intencji. Obiecywanie w wyniku tego wyższych obszarów istnienia.
czyżbyś nieświadomie czy świadomie chciał wyprodukować ludzi o jakichś podobnych cechach?;D
strzyga nie taka straszna. Jeżeli kolega widział strzygę pierwszy raz to prawdopodobnie uwierzy we wszystko co mu ktoś napisze. Nie wie co to oznacza, inaczej by nie pytał.
a co to oznacza? a piorun go wie, ksiądz powie co innego, ja powiem co innego, Monroe powie co innego itd.