Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Strzyga?
luku
post 23.09.2014 - 10:52
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8317

Cześć. Dawno mnie tu nie było, ale pewne wydarzenie z wczorajszej nocy zmusiło mnie, do ponownej wizyty. Obudziła mnie moja żona, która wcześniej wstaje do pracy ode mnie. Wyszykowała się, wyszła, a ja poszedłem dalej spać. Od początku coś mi nie grało, gdy poczułem delikatne wibracje. Wiedziałem, że to oznacza zaraz przeróżne dźwięki, tym razem słyszałem syrenę - bodajże policyjną i jakby szum autostrady. Czułem się po prostu dziwnie. W pewnym momencie obudziłem się i zobaczyłem strzygę, lub coś na jej podobieństwo. Mroczna postać, przykryta ciemnoszarym/ciemnobrązowym płaszczem, twarzy nie dostrzegłem, była jakby za cieniem, pod kapturem. Trochę się wystraszyłem, ale przypomniałem sobie, że pewnie ręcznik zarzuciłem na drzwi po kąpieli. Rano okazało się, że żadnego ręcznika na drzwiach nie było, ani też nigdzie wokół (został w łazience). Co takie "spotkanie" może oznaczać? Nic do mnie nie mówiła, nie widziałem, czy rusza ustami. Czy rzeczywiście widziałem tę postać, czy tylko poprzez sen? Jestem pewien, że najpierw się obudziłem. Proszę o wyrozumiałość i pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pigsonwings
post 25.09.2014 - 21:10
Post #2

haereticus
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9314

CYTAT(Luu @ 25.09.2014 - 10:20) *
rozumiem, że piszesz o karmie (nie tej dla kota ;) )?
Wszystko się zgadza, tylko tak napisałeś, jakby nic nie dało się z tym zrobić. A przecież z karmą można pracować, rozwiązywać ją i oczyszczać.
Moim zdaniem to jest właśnie jeden z elementów budowania własnej silnej energetyki! Zwracamy innym istotom ich energie odzyskujemy własną, wywalamy z podświadomości, kody, przekonania, śluby...

Nie jakby nic nie dało się zrobić, tylko aby zacząć "coś" robić trzeba wykonać najprostszą czynność na świecie - Zaufać Sobie. Co do energetyki jest pełno różnych systemów na ziemi każdy wybierze to co mu odpowiada lub to gdzie go los pokieruje, ale większość i tak będzie to negować, lekceważyć czy sobie kpić. Życie na tej planecie to podróż, doświadczenie i przygoda mająca jakiś sens skoro zaistniała.

CYTAT(Allanntaniel @ 25.09.2014 - 12:37) *
Do tego jeszcze amnezja i życie w hipnotycznym transie. Jakieś tam gadanie ''koniec z wojnami, peace and love :*:*'' niczego nigdy nie zmieni. To zwykłe pajacowanie. Tu potrzeba konkretów, a nie stałego odchodzenia od prawdy, byle byłoby miło i nikt się nie czuł urażony.

Mało co się zmieni przez następne tysiąclecia będziemy nadal tu wracać aby naprawiać błędy, dlatego skoro nie mamy silnej mocy wykonawczej, trzeba działać w obrębie siebie i tego jak chcemy i co możemy, aby jak nasze ciało fizyczne się wyskubie z energii i siły, powiedzieć przed odejściem "niczego nie żałuję" to jest wolność.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic