Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Nasza Społeczność, ilu nas jest, co prezentujemy
ankieta o nas samych
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 18
Goście nie mogą głosować 
pływak
post 19.08.2014 - 18:35
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4156

witam,
postanowiłem stworzyć ankietę aby dowiedzieć się więcej o nas samych. W 2007 roku zaistniał temat
"Poznajmy się", gdzie ludzie wpisywali cos o sobie, ale zapewne nie wszyscy się przedstawili. Moja akcja
będzie anonimowa, chciałbym żeby wszyscy się tu wpisali a nawet ci którzy nie są zapisani na forum
(przez znajomych lub zarejestrowanie się), aby uzyskać jak najprawdziwszą liczbę osób zajmujących się
mistyka. W ten sposób dowiemy się ilu nas jest i kim jesteśmy. Wszelkie opinie mile widziane.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pływak
post 09.10.2014 - 10:12
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4156

Podaję do wiadomości wyniki ankiety:
Osób głosujących - 14; przyjmuję że to 100% aktywnych osób,
z tego zdecydowana wiekszość to faceci,
najwięcej jest osób między 21 a 35 rokiem życia, najmniej po 50-tym roku życia,
1/3 naszej społeczności przeżyła już co najmniej raz OOBE, kilka procent mniej przeżyło LD, a zaledwie kilka procent nas miało NDE i telekinezę,
zdecydowana większość naszej społeczności (ponad połowa) ćwiczy i wychodzi z ciała, pozostli próbują i albo im się nie udaje (jeszcze) albo są tylko obserwatorami tematu.

Ankieta nie jest w pełni reprezyntatywna gdyż za mało osób wzięło w niej udział, lecz była wystarczjąco długo na forum żeby jej nie zauważyć, a więc ogłaszam temat za zamknięty. Oczywiście traktujemy wyniki tylko jako ciekawostkę, teraz każdy może dodać swój komentarz, osobiście wydaje mi się, że w przybliżeniu odpowiada ona prawdzie o naszej społeczności. Tym, którzy głosowali dzięki za udział!
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic