oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ból Podczas Przejścia.
Ayumek
post 03.11.2014 - 07:43
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Zacznę od początku. Wczoraj zastosowałem metode wilda z kotwicą pewnie większość to zna więc nie będę tego opisywał. Po paru minutach mogłem wejść w sen więc tak zrobiłem, dostroiłem się do snu i wpadłem na pomysł żeby przejść w oobe. Gdzieś słyszałem żeby zrobić kroki do tyłu więc zrobiłem. Koło 3 kroku wszystko zaczeło wirować i zagłebiać się w sobie i nie byłoby w tym nic dziwnego jakby nie ból. Ból był taki jakby ktos mnie ściskał wokół klatki piersiowej oprócz tego słyszałem krzyki z takiej jakby klatki, nie wiem jak to opisać.. Logiczne więc że mówie "chce się obudzić". Wszystko zamilkło, ból ustał a ja obudziłem się .. Ale w fałszywym śnie.. I mam takie pytanie, ten ból to normalny jest?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ayumek
post 03.11.2014 - 22:13
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

"Szaql pisze:
Jedyny ból w poza jaki pamiętam to kiedy nie wiedziałem o Poza i doświadczałem paraliży, drugi kiedy świadomie włożyłem rękę w rękę na
polecenia przyjaciela którego nie znam z reala. (Z poza On na pewno mnie zna). Włożyłem tam rękę nie jeden. Jeden czuł ból a drugi nie, ten co czuł na
pewno nie udawał. Św. Andrzeju wierze że jesteś święty i życie spędzisz w raju. Nikt Cię nie nauczy wychodzić, możesz tylko słuchać ludzi, lub nie, wtedy
doświadczysz tego później. Poza to rozszerzenie reala, nic"

Nie zrozumiałem, mógłbyś trochę jaśniej?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park