|
|
02.08.2014 - 19:09
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam
Ostatnio zabrałem sie za LD i zacząłem prowadzić dziennik snów. Przez to moja pamiec snów drastycznie się poprawiła. I mam pewien problem non stop powtarza się taki sam motyw (w zwykłych snach oraz w LD z niskim poziomem świadomośći) a mianowicie - uczestniczę w jakiejś bójce którą ktoś prowokuje, rzadziej ja. Bije sie wtedy zawsze na gołe pieści i moje ciosy nie ważne jak mocno chce je zadać, wyglądają jak w zwolnionym tempie, jakbym bił podwodą a jak już trafie przeciwnika to czuje jakbym go tylko leciutko dotknął. Natomiast przeciwnik zawsze bije mocno i po każdym jego ciosie sie przewracam. Nie jestem w stanie kompletnie nic zrobić. Do tego ZAWSZE postronne osoby we śnie stoją jak wryte i tylko przyglądają sie sytuacji gdy ja jestem obijany, nie ważne czy krzycze o pomoc czy nie. Najgorsze w tym wszystkim jest uczucie kompletnej bezradności, jest ono tak duże że po przebudzeniu nadal sie utrzymuje! Co taki motyw może oznaczać, oraz jakieś sposoby na wyeliminowanie go? Nie tworzyłbym tego tematu gdyby problem zdarzał sie rzadko lub był mały. Ten sam motyw powtarza sie właściwie co pare dni w moich snach i wydaje mi sie że jest coraz silniejszy (coraz wieksze uczucie bezradności) ps: W Ld z dużym poziomem świadomości problem nie wystepuje, bo wystarczy ze pomysle aby dana osoba zniknela i znika. |
|
|
|
![]() |
17.11.2014 - 13:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
ja zielarz głównie dokuczałem ludziom, dlatego częściej w snach byłem tym co bije innych, jakby to nazwać walczyłem w snach z powietrzem, z czymś co nie istniało
albo grając w gry komputerowe, to jeżeli w grach byłem słabszy to zawsze obrywałem i w snach, a jeżeli w grach byłem niezwyciężony to i sny były niezwyciężone, jeżeli w grach pragnąłem złota to i w snach pragnąłem i je zbierałem jak szalony, jeżeli gry były ze zawsze byłem najsłabszy to i w snach zawsze musiałem uciekać przed wszystkim, jeżeli gry były bez przemocy to w snach byłem jakby w niebie, jeżeli w grach błądziłem, nie mogłem znaleźć rozwiązania to i sny były ze chodziłem i chodziłem w kółko dużo gier komputerowych spowodowało ze myślę ze to wszystko jest ch*a warte, czegoś zabraknie, zabraknie czarnej owcy to wtedy będzie bieda, ktoś będzie musiał ją zastąpić, więc po co doradzać czarnej owcy, jeżeli czarna owca musi istnieć, czarna owca musi dostawać całe życie wpieprz, żebym ja nie dostawał, żebym ja mógł się na niej wyżyć, nie moja wina ze na tym forum zielarz masz przechlapane, słabego się atakuje, co tu jeszcze mogę napisać, na początku gry zawsze brakowało mi złota, broni, doświadczenia itd. ale jeżeli na końcu gry miałem już wszystko, to kapnąłem się ze to mi do niczego jest niepotrzebne, głównie w tym wszystkim chodzi o zdobywanie tego, dążenie do tego, dlatego zielarz zawsze będziesz do czegoś dążył, ale będziesz zadowolony dotąd aż twoje dążenia się nie spełnią, potem będzie cię wszystko nudziło, chyba ze znajdziesz nowe powołanie, istnieją rzeczy, których człowiek nie może wiedzieć dlatego niektórzy mogą dążyć i dążyć w nieskończoność, rozwijać się, szukać życia po śmierci itd. ale tu wystarczy sobie wyobrazić co będzie jeżeli to osiągnę moim zdaniem jesteś zielarz z powołania czarną owcą, nie odnajdziesz się na innym stanowisku i tyle w temacie, może Paveł mógłby cię zastąpić, ale zbratałeś się z nim, czasami potrzeba i dwóch owieczek ja nazywam coś, po prostu to materializuje, wola boga żebym to zmaterializował, zresztą większość ludzi, tak odbiera cię zielarz, punktują ciebie, żebyś z nimi przebywał, ale zauważ ze na yt najwięcej oglądalności mają filmiki śmieszne, najwięcej lajków mają filmiki klaunów, wystarczy spojrzeć na takiego Najmana czy innych bijących się klauwnów, czy gry, które są najczęściej pobierane, są pobierane przez większość, bo są mało skomplikowane, badziewie coś jeżeli jest dobrze punktowane to albo to jest dobre, jak muzyka(efekt wyuczenia), która wpada w ucho, albo musi to być śmieszne, a może mało skomplikowane, wiara ma dużo wyznawców mimo ze jest shitem, więc zielarz twoje punkty trzeba porównać do wiary, żebyś nie nazywał się już więcej kultowym zielarzem wystarczy coś zachachmęcić i już ludzie mają zdanie o zielarzu;) tak jak zielarz buduje o kimś opinie na tym forum, mimo ze taka jego opinia to takie coś jak napisałem wyżej, wymyślona, ale co zrobić ze zielarz ciągle je powtarza i ludzie uczą się tych opinii. ludzie myślą ze reklama w Internecie służy po to żeby ją kliknąć, nie, ona służy żeby ją przeczytać, żeby wyuczyć się opinii na temat kawy czy jeszcze czegoś innego dziś miałem oobe, przyczepiło się do mnie coś bardzo silnego, potężne w chuj, trzymało się to mnie z 10 godzin, nie mogłem stracić świadomości, ale co z tego jeżeli przez całe wyjście czułem to, ból był nie do wytrzymania, mimo to dawałem radę, a to znak ze trzeba czytać to co ja piszę, bo to siły wyższe xD a to co napisze zielarz to shit, należy o tym pamiętać do jasnej |
|
|
|
AdeptOOBE Bójki We śnie - Całkowita Bezradność 02.08.2014 - 19:09
Młody89 CYTAT(AdeptOOBE @ 02.08.2014 - 20:09... 02.08.2014 - 20:09
Sancho Dołączam się do odpowiedzi na górze. Pewnie ma... 02.08.2014 - 22:12
AdeptOOBE Dzięki za odpowiedzi.
Właśnie zastanawiając s... 03.08.2014 - 00:57
Młody89 Aby było LD zaleca się robić testy rzeczywisto�... 03.08.2014 - 11:31
Lotnik CYTAT(AdeptOOBE @ 02.08.2014 - 20:09... 05.08.2014 - 03:10
Mavic. Steve Mavic. Drogi Adepcie, ostatnio miałem podobny sen (w sum... 07.08.2014 - 02:44
Tulsi A ja w snach często zabijam napastników.
Nigdy s... 09.08.2014 - 07:33
Obserwator CYTAT(Tulsi @ 09.08.2014 - 08:33) A ... 09.08.2014 - 13:19
Inspek Inspekowski CYTAT(AdeptOOBE @ 02.08.2014 - 20:09... 24.08.2014 - 09:41
Foks Kręć się do okoła to powinno pomóc, a jak bij... 24.08.2014 - 11:54
Twisted_Sister Ja bym tutaj raczej widziała niesprawiedliwość.... 07.09.2014 - 01:48
Dlaxo Ja praktycznie nie pamiętam kiedy we śnie posiad... 17.11.2014 - 00:10
suchowiec bzdura, tu widocznie widać ze ludzie go biją psy... 17.11.2014 - 02:02
Zielarz Gajowy To Suchowiec Ty jako doświadczony w psychicznym s... 17.11.2014 - 06:50
nosołamacz Ja widzę w tym same plusy.
Widzisz walkę skojaz ... 17.11.2014 - 13:33
nosołamacz pukty prestiżu?
wykład o czarnej ofcy?
bądź o... 17.11.2014 - 15:08
Zielarz Gajowy :)
nie moja wina ze na tym forum zielarz masz prz... 17.11.2014 - 15:15
astrologos CYTAT(AdeptOOBE @ 02.08.2014 - 19:09... 17.11.2014 - 15:38![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |