oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Co Mi Się Stało Tej Nocy?
Romzizo
post 19.11.2014 - 16:30
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Witam wszystkich, proszę o napisanie mi co myślicie na ten temat

z poniedziałku na wtorek spałem ze dwie godzinki, dlatego wczoraj zaraz po pracy poszedłem się zdrzemnąć i ta moja "krótka" drzemka trwała od 16 do około 21. Z okazji tej, że byłem za śpiący, to nic nie jadłem przed drzemką. Po obudzeniu się już o tej 21 godzinie poszedłem zapalić papierosa, oraz podgrzałem sobie zupke, ze dwie godzinki posiedziałem na komputerze, poszedłem znów na papieroska i leciałem dalej spać.

Nie mogłem spać. Co jakiś czas zerkałem na mój elektryczny zegarek, który postawiłem koło łóżka. Poszedłem spać około o 23;30, a o 2 w nocy jeszcze nie spałem. Kiedy już zasnąłem po nie długim czasie nagle się obudziłem, a moje ciało było jakieś straszne zdrętwiałe! Takie jakby ścierpnięte, tylko troszke inaczej to odczuwałem, i nie mogłem się ruszać! Myślałem sobie żeby iść jak najszybciej spać! Sam spałem w łózku, a jeszcze słyszałem i odczuwałem jak coś koło mnie w łózku się kręci, podnosi kołdre... Tak jakby chciał ktoś wejść do łózka i położyć się obok mnie. Byłem przerażony, po chwili jednak skończyło się i znowu zasnąłem. Po króciótkiej chwili znowu się obudziłem! Słyszałem głośne szumy! I miałem takie zdrętwiałe ciało strasznie! Lecz jednak jakoś siłą woli wstałem, żeby zobaczyć co się ze mną dzieje, byłem na prawdę wystraszony... ale uwaga! Te moje wstawanie było masakrycznie cięzkie, jakieś takie powolne, jak bym się zacinał. Patrzyłem na budzik, a on nie działał! Tak jakby się wyłączył. Poszedłem po komórkę, a ona też nie działała! Teraz jak tak myślę, to możliwe, że to był jakiś krótki sen, ale był naprawdę MEGA REALISTYCZNY. Wszystko było takie na prawdę prawdziwe, jak na żywo, jakbym normalnie wstał z łózka i był to sam ja. W tym niby śnie położyłem się ze strachu znowu do łóżka, bo piski czy szumy w uszach nie przechodziły, tak samo jak te moje zwolnione tępo i odrętwienie. Pamiętam jak by to było przed chwilą co robiłem! Położyłem się w to samo miejsce na łóżku i zasnąłem. Albo przestałem śnić, sam nie wiem.. Dziwne to było. Po chwili miałem sen, w którym nie odróżniałem, czy to jest prawda, czy nie! Nie był już tak realistyczny, ale myślałem we śnie, mogłem nim kontrolować, robiłem co chciałem i myślałem przy tym. Np. pomyślałem, żeby sobie przywołać moją koleżankę. Pomyślałem o niej we śnie, nawet powiedziałęm we śnie chcę aby moja koleżanka Roksana stała tuż za mną jak się odwróce. We śnie się odwróciłem i nikogo nie było. Kurcze na prawdę pierwszy raz w życiu kontrolowałem sen. Mogłem wszystko, a zarazem praktycznie nic. Normalnie podczas niego trzeźwo myślałem, ukazywały się w nim różne postaci, których nigdy nie widziałem. Ale ogólnie sen się odgrywał w moim mieście, który dobrze znam.

Po całym seansie obudziłem się tak wystraszony, że pierwsze co zrobiłem to zapaliłem światła w całym domu i usiadłem obok pieska... Co myślicie, że co to mogło być?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Tulsi
post 15.12.2014 - 17:43
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Witam i mam pytanie: czy przy paraliżu sennym może wystąpić niemożność złapania oddechu czyli inaczej duszność czy tam bezdech ? Moja koleżanka wczoraj to miała i jest przerażona śmiertelnie !
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
- Romzizo   Co Mi Się Stało Tej Nocy?   19.11.2014 - 16:30
- - Zielarz Gajowy   Miałeś zarówno świadomy sen jak i opuszczałe�...   19.11.2014 - 16:40
- - Romzizo   Tylko, że nie widziałem swojego ciała na łóż...   19.11.2014 - 18:05
- - Zielarz Gajowy   Jak będziesz wychodzi częściej to będziesz umi...   19.11.2014 - 18:36
- - Romzizo   Jestem świeży w świecie obenautów :) Dopiero o...   19.11.2014 - 20:21
- - Zielarz Gajowy   http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...amp;h...   20.11.2014 - 07:02
- - Romzizo   Jestem przerażony nie mogę spać. Od tego czasu ...   20.11.2014 - 23:13
|- - Deimond   CYTAT(Romzizo @ 20.11.2014 - 23:13) ...   21.11.2014 - 00:16
- - Zielarz Gajowy   Nie dzieje Ci się to samo. Myślisz o oobe niemal...   21.11.2014 - 07:26
- - Romzizo   Przepraszam, ale wczorajszej nocy byłem strasznie...   21.11.2014 - 11:19
- - Zielarz Gajowy   Jakby co to zrób se napar z kozłka lekarskiego p...   22.11.2014 - 21:59
- - Marmistrz   Pierwszy raz przeżyłem coś podobnego w wieku 8-...   27.11.2014 - 15:56
- - Tulsi   Witam i mam pytanie: czy przy paraliżu sennym mo�...   15.12.2014 - 17:43
- - PigsOnTheWings   CYTAT(Tulsi @ 15.12.2014 - 17:43) Wi...   15.12.2014 - 17:54
- - Dlaxo   Bezdech senny Kumpel na to cierpi od lat, w szczeg...   16.12.2014 - 00:15
- - Tulsi   Koleżanka była pewna że ma coś z sercem więc ...   16.12.2014 - 09:33
- - Dlaxo   Kolega opowiadał że już dawno tego nie miewa, a...   16.12.2014 - 11:05
- - Tulsi   CYTATDlaxo: Na miejscu koleżanki po jednym takim ...   16.12.2014 - 11:11
- - Dlaxo   Próbował to leczyć/zdiagnozować. :P Zależy t...   16.12.2014 - 11:17
- - Marmistrz   Mój znajomy opowiadał mi podobne doświadczenie ...   19.12.2014 - 09:19

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park