oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Oobe 4+1, oobe kontynuować czy przerwać
SebaE
post 29.12.2014 - 22:16
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Od pewnego czasu usiłuję wywołać oobe. Kilka razy próbowałem metodą transową ale na hipnagogach się kończyło,wczoraj postanowiłem spróbować 4+1 gdy odczekałem godzinę położyłem się spać leżałem i leżałem nagle poczułem dziwne uczucie w rękach, coś ala mrowienie rąk ale nie mogę tego dokładnie określić z tego co czytałem to były wibracje zacząłem sobie wyobrażać linę i zacząłem wychodzić zobaczyłem zarys głowy jakiejś postaci stał nade mną mówił do kogoś żeby patrzyli jak dobrze idzie klaudi co jest dziwne bo wiem że zwracał się do mnie a mam na imię sebastian widziałem też sufit tego pokoju i kawałek ściany były jak w bunkrze widziałem też moją wyobrażona linę i moje ręce które się jej trzymały zacząłem myśleć że coś mi tu nie pasuje i że zasnąłem ale dalej czułem wibracje uznałem jednak że to był sen i przerwałem wspinanie się po line poruszyłem ręką ale się nie obudziłem bo okazało się że nie spałem.Co to było? To było jak kawałek snu jakby jakaś wizja nie jestem teraz pewny ale zdaje mi się że widziałem to na jakimś ekranie a po bokach był mój pokój
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park