Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Witam Wszystkich
nobodyman
post 21.02.2015 - 08:32
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 9732

Witam wszystkich i cieszę się że znalazłem to forum.
O OOBE dowiedziałem się kilka dni temu, przypadkiem bo szukałem czegoś o świadomych snach. Jak zobaczylem opis wychodzenia z ciała to odrazu sobie przypomniałem pewne przypadki z dzieciństwa.pierwszy jaki pamiętam miałem w wieku około 7 lat,sasypialem sobie w pokoju gdzie siedziała cała moja rodzina, zasnąłem i widze coś jakby chmury oświetlone zachodem słońca,i nagle uczucie spadania z dużej wysokości i się budzę.
drugi przypadek byl jakis rok temu miałem serie snów w których za karzdym razem latalem po dosc realnystycznym miescie, chodź byłem świadomy że to sen nie mogłem nic w nim zmieniać. Mieliscie podobne rzypadki? jesli tak to oposcie je w komentarzach.
ps. Sory za jakiekolwiek bledy ale na telefonie trudno sie pisze dlugie teksty
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Luu
post 21.02.2015 - 12:13
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9642

Również raz mogę kreować we śnie, np. znaczy latać, zmieniać się w co chcę, tworzyć i niszczyć całe światy ... a innym razem po prostu "budzę się" w gotowej rzeczywistości, która czasem jest bardziej rzeczywista od tej tu ... i też się zastanawiam od czego to zależy?
...od tego co było na kolację? he he

Jeśli ktoś ma jakieś wnioski na ten temat to również chętnie posłucham, bo sama póki co nie wiem jak to działa.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic