Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Witam Wszystkich
nobodyman
post 21.02.2015 - 08:32
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 9732

Witam wszystkich i cieszę się że znalazłem to forum.
O OOBE dowiedziałem się kilka dni temu, przypadkiem bo szukałem czegoś o świadomych snach. Jak zobaczylem opis wychodzenia z ciała to odrazu sobie przypomniałem pewne przypadki z dzieciństwa.pierwszy jaki pamiętam miałem w wieku około 7 lat,sasypialem sobie w pokoju gdzie siedziała cała moja rodzina, zasnąłem i widze coś jakby chmury oświetlone zachodem słońca,i nagle uczucie spadania z dużej wysokości i się budzę.
drugi przypadek byl jakis rok temu miałem serie snów w których za karzdym razem latalem po dosc realnystycznym miescie, chodź byłem świadomy że to sen nie mogłem nic w nim zmieniać. Mieliscie podobne rzypadki? jesli tak to oposcie je w komentarzach.
ps. Sory za jakiekolwiek bledy ale na telefonie trudno sie pisze dlugie teksty
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
krytyk
post 21.02.2015 - 15:14
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8629

CYTAT(MadziaKK @ 21.02.2015 - 10:27) *
Hej, :)

Ja tez mialam takie sny. I jeszcze mam, chociaz zaluje ze juz w nich nie latam ;) Ale za to robie cos innego. Duzo jest tekstu juz na forum, ale szczegolnie polecam temat jestem poczatkujacy.

Duzo opisow jest w notatnikach, tych starych i nie odswiezanych rowniez.

I nie denerwuj sie jak zalozysz jakis temat i ktos zejdzie w nim na tematy troche inne... ;]

Pozdrawiam :)

Ciekawe od czego to zależy ze się już nielata i czemu jest w nim tyle strachu i obaw :P Może staliśmy sie zbyt świadomi wszystkiego w swoim śnie, a może to przez ten strach, chęć panowania nad wszystkim, chęć rozumienia wszystkiego... a moze jest coś jeszcze

http://nowaziemia.com.pl/viewtopic.php?t=656
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic