oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> W Obronie Katoliiiii !
Luciusz
post 15.03.2015 - 23:37
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

no to cześć. pozdrawiam wszystkie mordy które mnie jeszcze pamietaja:) nie bylo mnie tu tak dlugo masakra.. no ale dzisiaj sie wbilem pogadac ale jak zwykle nikogo. (to swoja droga). nie no ok nie po to zaczalem ten temat zeby znowu aa dobra to od poczatku. Ok wiec filozofia i swiatopoglad. od razu mowie, ze ten artykul nie jest dla jakis ograniczonych umyslowo ludzi ktorzy zlapali sie w zyciu jednej zasady i ie nia kieruja a inne sa be. Mowie to do tych wszytkich ktorzy zlapali sie jednej zasady w zyciu ale na szczescie ich mozgi bardzo dobrze pracuja i moze uda sie ich sklonic do refleksji. no to z grubej rury JEZUS, CHRZESCIJANSTWO, tak na poczatek. wchodze na strone klikam park, loguje sie i co kurwa widze? (pozdrawiam admina) jakies wypociny "czujnosc forum chrzescijanskiego" oczywiscie nie chcialo mi sie przystkiego czytac wystarczyly mi dwa pierwsze posty. co do pierwszego :

CYTAT
Jeśli ktokolwiek narzeka na nasze forum i na naszych administratorów.
Załóżcie sobie konto na forum chrześcijan pierwotnych i spróbujcie napisać jakiś post. Szybko Was zablokują, tak jak zrobili to ze mną. Zdążyłem się tylko przedstawić, nie zdążyłem odpowiedzieć jednej osobie i już mnie zablokowano.

Admin - palant - nazwał mnie demonem i nie pozwala odpowiedzieć. Przecież napisałem, że przezywam kryzys wiary. To powinien mi pomóc a nie kneblować usta.

Oczywiscie nie bede ich bronil bo oni tez sa glupi na swoj sposob ale troche tylko napomkne czemu tak robia. Ta ida na latwizne, ich strony odwiedzaja starzy ludzie, albo mlode dzieci lol chociaz w to watpie. I fakt mlode babcie sa zapatrzone jak w obrazek w kosciol itp dlatego niewiem mod nie chce im zasmiecac glowy czyms innym bo dla niego latwiej kiedy oni maja klapki na oczach. I zbanowal Cie bez powodu, no hm przez te wszytkie lata pewnie milion osob zakladalo tam konta i robili sobie jaja, dlatego on teraz ma Cie w dupie, mozesz czytac ale nie zadawac glupich pytan.
Wiekszosc z was uwaza kosciol za zacofany, Jezus juz dawno stracil date waznosci. Obe to nic zlego i bla bla. No slyszalem fajne rzeczy ciekawe i nawet w yt mozna wyklepac duzo takich rzeczy, mowie tutaj o jakis satanistach, ludize ktorzy nigdy nie wierzyli nawrocili sie bo w ich zyciu przytrafilo sie cos co uswiadomilo im ze fu*k to jednak prawda i pojde do piekla. I takie rozne rzeczy ludzi ee ktorzy czytali w myslach, wrozili itp. Oni jakos z tego wyszli i mowia ze to byla pomoc zlego w tych wszystkich fajnych rzeczach ktore robili, wiec dlaczego skoro on pomagal im w tym lub dawal taka mozliwosc bo nie moze byc Jezusa? No ja uwazam ze obe nie jest grzechem ale jak to mowil jakis egzorcysta to jak bys otwieral jakas furke do Ciebie dla niego. Dla tych wszytkich ktorzy maja wywalone na Jezusa, ogarnijcie sie. On ciagle na was patrzy i obserwuje. Mam znajomych, porzyjaciela i wlasne doswiadczenia ktora udowadniaja na istnienie diabelka oraz Jezusa ktory Ci pomoze jak sie do niego zwrocisz. No to chyba zaczal sie robic slowo-tok. ale wciagnijcie sobie wizje piekla sw jana bosko. No kurde piszac ten temat chcialem cos podkreslic, epic moral mial mi wyjsc ale w sumie za duzo by bylo pisania a po drugie nie chce mi sie. Gadacie na katolikow ze sa durni, ograniczeni. No niewiem dam przyklad swojego kolegi, czarowal sobie robil inne rzeczy, no ale teraz jest ogarniety, zdaje sobie sprawe ze ostatnia takie rzeczy jak niewiem obe, czytanie w mysach. Nie uwaza tego za grzech ale tez nie jest to cos co daje Ci Jezus i jego milosc. I on i ja i inni zdajac sobie sprawe z tych rzeczy starami sie isc sciazka dobra haha no dobra to dobre okreslenie, bo wierzymy. Chociaz upadami miliony raz to i tak staramy sie podniesc. A wy? Zaraz zdechniemy bo bedzie wojna, wg jak widze obserwuje co sie dzieje na swiecie to ogarnia mnie pusty smiech i panika, no swiat oszalal. Geje, lesby, bi, mordy, latanie za pieniedzmy, brak czasu na cokolwiek. choroby, klamstwa. przeciez to az sie prosi o zaglade. A wiecie jak sie zacznie? Chiny zaatakuja ruskich i sie zaczna jajca. no to wracajac, a wy ? po smierci spotkacie sie raz z bogiem twarza w twarz i przez wiecznosc bedziemy pluli sobie w twarz ze byliscie porabani. teraz pewnie kazdy mysli ze nosze rozaniec na szyji, ubieram sie na bialo i mam krzyz na czole. no chyba nie, nosze sie na czarno, moge ci dac po zebach chociaz moja wiara mowi co innego i slucham pieprzonego doom metalu i ambientu. ale nie jestem taki zacofany jak wy i widze tez inne rzeczy. naaara. jeszcze raz pozdrawiam stare mordy :) nic sie nie zmienilem, jestem taki jak kiedys, tylko nie ograniczam sie do jednej postawy.
ps. wciagnijcie sobie film czarna smierc, fajny fajny .. aha w pokoju jest ciemno, klawy nie widze to moga sie wkrasc jakies literowki elo elo
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Luu
post 18.03.2015 - 17:13
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Ja to bardziej widze w kontekście:
CYTAT
"Popatrzcie na ptaki na niebie: nie sieją, nie żną, nie gromadzą w magazynach, a wasz Ojciec niebieski je żywi.
Przypatrzcie się liliom na polu, jak rosną: nie pracują ciężko ani nie przędą, a mówię wam, że nawet Salomon w całym swoim przepychu nie był ubrany tak, jak jedna z nich."
Mateusz 6,26

Nie chodzi o umiłowanie biedy, chodzi o umiłowanie kreacji, przepływu :) ... a potepienie gromadzenia, bo gromadzenie to tworzenie zastoju. Zastój jest zły, bo jest sztuczny. Świat jest nieustannie w ruchu, nawet jeśli tego nie widać na pierwszy 'rzut oka'.

Kościół niestety jest mistrzem gromadzenia, co jawnie przeczy naukom Jezusa... i nie trzeba sprzedawać papieskich mebli, aby to uruchomić ;) wystaczyłoby uchylić wrota watykańskiego banku ...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
- Luciusz   W Obronie Katoliiiii !   15.03.2015 - 23:37
- - PigsOnTheWings   tak na szybkości trzeba rozróżnić 2 sprawy: 1)...   16.03.2015 - 00:37
- - chirurgodnaleśników   "Chiny zaatakuja ruskich i sie zaczna jajca....   16.03.2015 - 03:42
- - suchowiec   Chyba napisałeś ten artykuł do ludzi ograniczon...   16.03.2015 - 10:17
- - Pavveł   To nie Jezus i jego cokolwiek daje Ci Lucjuszu pro...   16.03.2015 - 10:45
- - Luu   Szanuję każdą drogę, bo z punktu widzenia świ...   16.03.2015 - 12:26
|- - diaboliq   Przyznam że dzięki oobe i rozwojowi duchowemu st...   16.03.2015 - 20:17
- - Zyga   Tamten temat został zaśmiecony. Możemy podyskut...   16.03.2015 - 20:24
- - chirurgodnaleśników   każdy mogłby być jezusem, ale ludzie pozapomina...   17.03.2015 - 02:14
- - Zielarz Gajowy   Prawdziwy nauczyciel to życie i Ty sam. Przesłan...   17.03.2015 - 07:22
|- - Luu   CYTAT(Zielarz Gajowy @ 17.03.2015 - 07...   17.03.2015 - 16:42
- - Deimond   I wszystkie 5 na raz było dziurawych?:D Masz fart...   17.03.2015 - 14:57
- - bielik110   W obronie katoli? :):) Nikogo nie broń:) tylko d...   17.03.2015 - 16:50
- - Sagle   A to i ja wtrącę swoje 3 grosze... Osobiście to...   17.03.2015 - 21:26
|- - Luu   CYTAT(Sagle @ 17.03.2015 - 21:26) Os...   18.03.2015 - 10:49
|- - bielik110   CYTAT(Luu @ 18.03.2015 - 11:49) 0 - ...   18.03.2015 - 14:48
|- - Pavveł   CYTAT(bielik110 @ 18.03.2015 - 14:48...   18.03.2015 - 15:26
|- - bielik110   CYTAT(Pavveł @ 18.03.2015 - 16:26) ...   18.03.2015 - 19:01
- - Luu   Ja to bardziej widze w kontekście: CYTAT"Pop...   18.03.2015 - 17:13
- - Deimond   CYTAT(Luu @ 18.03.2015 - 17:13) Ja t...   18.03.2015 - 18:27
7 Stron V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park