|
No w koncu jakiś konkretny temat:)
Powiem ze swojego doświadczenia:) i zrozumienia tego czego doświadczyłem:)
Mianowicie jak zwykle na wstępie zacznę od ŚWIADOMOŚCI :) to najważniejsza kwestia naszego istnienia Aby cokolwiek zacząć robić:) w innych stanach świadomości wskazane jest aby poznać siebie:) proste to poznawanie tylko wtedy,jak zapragniemy tego całym sercem,aby mieć jakikolwiek punkt pewności tego kim się jest
Bo powiem wprost:) nugusów pełno wszędzie,i czasmi moga nam się objawić różne cuda:) w które bez świadomości samych siębie jesteśmy w stanie uwierzyć bardzo serio:) (tak naprawdę to nic nam się nie może stać,ale czasem moga takie nygusy doprowadzić skrajnych przypadków) i przyjąć prawdę owej istoty bez jakiego kolwiek obeznania
Więc:) dlaczego ktoś zabrania:) odpowiedz jest prosta:) dla młodych duszyczek w wieku buntowniczym to woda na młyn,a w astralu:) czekają koledzy którzy są czym są:):):):):) Nazywaja sie różnie:) opiekun:) Jachwe:) Gabriel:):)
A tak naprawdę astral :) to odbicie naszej wyobraźni,która jest podsycana filmami (w chwili obecnej 2 wojna) bo tego chcą ci którzy są kolonistami ziemi(ale tym sie nie przejmujcie)
I znowu:):) Więc:) kochani z doświadczenia życia mego:) najpiękniejsze chlie są wtedy:) kiedy z serca powiesz KOCHAM :) kiedy jestes połączony swa świadomością z sercem w którym jest tyle cudu:) ze nie jesteśmy w stanie sobie wyobrazić:)
Namaste:) kochani mam nadzieję,że uszanujecie moją prawdę,moje doświadczenie:) bo nie ważne co zrobicie,nie ważne co wybierzecie zawsze będziemy przy was
|