|
No tak:) Jak chcesz walczyc to zawsze znajdziesz powód Ale mi chodzi o coś innego:) o twoje doświadczenia czy miło ci jak cie bolało
Prosta zasada w miare świadomego inteligętnego czowieka:)"nie czyń drugiemu tego co tobie niemiłe"
Takie wytykanie:) kontrofensywa:) to jak dzieciaki w piaskownicy,to trwa już lata i wielkie G...O ztego Nie pasuje Ci po kiego h.. o tym rozmawiać:) myśleć
Ktoś kto jest za walką:):):) jest po to by dalej dzielić:) on nie chce pokoju,on sie nim BRZYDZI:)
Ludzie walcza już wieki:) i co z tego mają? ............ Zobaczmy tu na forum:) mądrzy wspaniali ludzie:) o nieprzeciętnej świadomości i dalej taplają sie w g...e dobrozłym:) dalej postrzegaja świat,ludzi dzieląc ich na kategorie :)gdzie sens gdzie logika?
A co masz do zaoferowania bliźniemu? jak ma inne zdanie ? jak ma inny kolor? w czym jestesmy lepsi jak dalej i dalej dzielimy się na :)MĄDRYCH I GŁUPICH KATOLI PEDAŁÓW LEWAKÓW PRAWICOWCÓW itp.
Czasami mam wrażenie że próbujecie mnie przekonać :) do racji swojej ,majac mnie za głupca który jest na dodatek ślepy A Ja nie chcę przed wami prowadzić "obrony Częstochowy":) czekam aż my wszyscy zjednoczymy sie i wyśnimy świat :):) który nawet nam się nie śnił:):):):)
|