oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Sposoby Wyjścia, Czyli OBE turlanie skoki i inne akrobacje
set.h
post 29.10.2007 - 14:51
Post #1

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Napiszcie w jaki sposób najcześciej wychodzicie. U mnie to wygląda mniej więcej tak:
Leżę na boku i czekam na wibracje. Czasem przysypiam i wtedy wibracje mnie budzą. Podtrzymuję trochę ich natężenie i siłą woli jakby wypycham się z ciała. Wykonuję jakiś półobrót w powietrzu i opadam zawsze na podłogę koło łóżka czasem lekko jak balonik a czasem łupnę o podłogę jak kłoda. Potem zbieram się jakoś do pozycji wyprostowanej :D.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
bielik110
post 01.05.2015 - 17:35
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

:)

Wychodzenie jest proste i to bardzo:) wystarczy siebie poznać,i troszkę pomysleć,połączyc fakty:)

1.Wychodzimy wtedy,jak utrzymamy swiadomośc w momecie przechodzenia ciała w stan snu:):)

2.Aby tego dokonać,należy zrobić rozpoznanie:) chwili,i czasu jaki nam to zajmuje:)

3.Trzeba ustalić po co wychodzimy,co chcemy tam osiągnąć:)

Kilka pytań i odpowiedzi:):) samowywiad:)

redaktor-Kiedy najłatwiej ci przejść ten moment przejścia w stan snu
bielik:):)-kiedy ciało moje jest zmęczone,to jest błyskawicznie:):):)
red-to znaczy?
bielik:):)-wtedy gdy jestem zmęczony zasypiam jak niemowlę:):) wszędzie
red-no ciało spi,a jak świadomość sie wtedy zachowuje
bielik:):) świadomość to Ja:) i najłatwiej jest świadomie oddychać w czasie zasypiania,oddech jest łacznikiem ciebie jako człowieka z planem fizycznym:)
red-to wszystko? a co z myslami? dzwiękami? co z nimi?

bielik-:):) no są :) i będą,ale to Ja wybieram co chcę mysleć,pisk jest normalnym zjawiskiem oddzielania się,a głosy to wymysł twojej wyobraźni:),to tylko moje zdanie
Najłatwiej i najprzyjemniej jest wychodizć zagłębiwszy:):) się w serce swoje
red-to znaczy jak?

bielik:):)-wyobraź sobie,jeśli nie czujesz,jak energia wpływa przez głowe aż po końce palców,i w czasie oddychania skup się na serduszku swoim:) bez mysli bez głosu,niech deszcz energi przepływa przez twoje ciało
red-a co zrobić aby ciało było zmęczone w odpowiednim stopniu?
bielik:):)-Darek na siłowni targa graty:) to nie przypadek ze tak łatwo mu wychodzić:):)mnie osobiście temperatua wysoka usypia jak dzidzia:)
red-czy warto wychodzić w astral?
bielik:):)-od czegoś trzeba zacząć:) wychodzenie z uśpienia prawda:):)

namaste:)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park