CYTAT(Lisk @ 05.07.2015 - 22:32)

Ja tam Zielu nie wiem ;P ale Robert Bruce też opisywał dolny astral jak "odbitkę" świata fizycznego.
"Każdy obiekt w prawdziwym świecie jest przez pewien okres czasu asymilowany w wymiarze astralnym. Jego odbicie w postaci myślokształtu rośnie najpierw w najniższej części wymiaru astralnego, blisko wymiaru fizycznego i z upływem czasu staje się coraz bardziej trwałe".
Niektórzy jak wyjdą z ciała widzą stare meble których już nie mają, może dlatego bo mieli je dłużej i bardziej się "odcisnęły".
No to nie na pewno nie był to jakiś inny obraz tego, co widziałam na codzień. W tamtym mieszkaniu mieszkałam dość krótko, a wszystko było zwyczajne, na tym miejscu co kazdego dnia jak sie budze.
CYTAT(nosołamacz @ 06.07.2015 - 03:57)

serio to mi to bez różnicy, ale poco się wypowiadać opierając się tylko na starych doświadczeniach:/ lub doświadczeniach innych osób:(
odnośnie tych mebli to jest też złe przypomnienie sobie świata fizycznego
ps: wychodzić można z wielu powodów. ją wprost uwbustwiam strefe uczuć :D w życiu ciężko o dostateczne uczucia:/
No wiem, stare te moje doswiadczenia, ale nie znaczy ze ich nie bylo. W sumie moglabym sie postarac zeby odkryc cos nowego, tylko ze jakas taka niechec mam ze to i tak takie ustawione wszystko, razem z opisywaniem na forum, ze masakra ;p