|
|
20.07.2015 - 17:29
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czy zdażyło wam się jechać po krawędzi? Czy mieliście okazję odlecieć na tyle, że nie wiedzieliście co jest prawdą a co złudzeniem? Jeśli nie, polecam zmieszać dużą ilość alkoholu, leków psychotropowych. Oczywiście najlepiej jeżeli będziemy posiadać przy tym spore umiejętności w wychodzeniu z ciała czy odbywania świadomych snów. W takiej sytuacji nasz odlot będzie prima sort.
Oczywiście wszystko to co napisałem jest zwykłym sakrazmem. Przedstawiłem wam szybką drogę na skróty ku bolesnej autodestrukcji. Parę razy spróbowałem się w ten sposób zabawić. Skutkowało to conajmniej kilkunastoma niekontrowanymi wyjściami z ciała przy obecności jakiś dziwnych istot, które próbowały mnie skrzywdzić. Nie wiedziałem kiedy budziłem się naprawdę, a kiedy zarzucało mnie do przestrzeni astralnej. Coś mnie dusiło, zupełnie nie posiadałem kontroli nad swoim duchowym ciałem. Błagalny krzyk o pomoc był moją ostatnią deską ratunku. Niestety jak okazało się z czasem był to sposób nie okazał się skuteczny, ponieważ nikt z domowników go nie usłyszał, mimo że parę razy metoda ta w podobnych przypadkach skutkowała przez co rodzinie udawało się odsłuchać moje senne( o ile jest to dobre określenie) jęki. Po paru godzinach spędzonych w męczarniach przyszedł czas na "normalne" sny. Były one bardzo zawiłe i cechowały się specyficznym klimatem. W jednym z nim znalazłem się w autobusie pełnym kolorowych isot przypominających jakieś zwierzątka. Podróżowaliśmy przez jakieś bardzo intenstywne zielone bezdroża. Ogarniał mnie bardzo beztroski błogostan. Dostałem informację, że znalazłem się w jakiejś specyficznej dla psychotropów częstotliwości. Nie ile w tym prawdy. Parę razy przy braniu samych leków dotknęły mnie podobne odczucia, jednakże nie wiem co mam o tym wszystkich myśleć. |
|
|
|
![]() |
28.07.2015 - 19:47
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
szałwia wieszcza podobno działa OBEjująco :- )
|
|
|
|
MarcinM Psychotropy, Wóda I Oobe 20.07.2015 - 17:29
Neurocosmic Oprócz psychotropów i wódy, życie i oczywiści... 20.07.2015 - 19:44
Jenn Ciągle mieszam leki z alkoholem i niczego podejrz... 20.07.2015 - 22:10
nosołamacz CYTAT(Jenn @ 20.07.2015 - 23:10) Ci�... 21.07.2015 - 19:31
Pavveł Ten, kto pije alkohol (czyt. martwe bakterie, utop... 21.07.2015 - 08:58
Zielarz Gajowy ...a ten kto korzysta z invitro obraża boga i nas... 21.07.2015 - 15:22
MadziaKK hym... ciekawe kiedy naukowcy wymysla cos na wycho... 21.07.2015 - 17:38
Młody89 CYTAT(Pavveł @ 21.07.2015 - 09:58) ... 22.07.2015 - 20:43
nosołamacz mózg nie ma systemu czucia:/
gdybyś go dotykał ... 22.07.2015 - 23:58![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |