CYTAT(Tomek2001 @ 31.08.2015 - 10:23)

to dlaczego na forum jednej stronie dostałem kiedyś link i taśmę do przesłuchania. i abym szukał i kolejny raz piszę post w dziwnym stanie ;p ale chodzi o tegooo no Przewodnika a to trugie to miało być Hemi Sync i tam było coś o zwierzu mocy teeraz już sb przypomniałem!!! pomyliłem termin każdemu się zdarza widzę że tu ostro :D ale ja chce tylko przewodnika i kogoś aby mi przypominał że jestem w śnie nawet 500 solidnych testów rzeczywistośći już nie pomaga co do medytacji nie mam gdzie i jak .... za dużo osób w domu jak i wszędzie.. nie mam też połowy taśm oraz straciłem gre lucid dreamscapes i nie mogę jej pobrać :( więc szukam jakiejś metody co do wyjsćia to jak pisałem w poprzednich wątkach nie mogę się wgl poruszać ... nawet ciut. raz była to kobieta i nigdy nie przypomniała mi że śni nigdy też jej nie zobaczyłem widziałem białe tygrysy itp wizualizowałem postacie i pytałem czy chcą zostać ... w świadomych snach zawsze dostałem odp tak ale nic się nie zmieniło... nawet już ich nie spotykam więc pytam jak ... dobra czasem trochę pisze chaotycznie jak widać i mylą mi się terminy ale sami rozumiecie ... nie śledzę 1 stronki o oobe a parenaście.
Faktycznie, piszesz chaotycznie i z tego wyżej tylko trochę rozumiałem :D.
Opiekun/ przewodnik, co to za różnica nawet jeśli w pewnym przypadku są osobnymi bytami to za pewne są tą samą Najwyższą Jaźnią, częścią której jesteś i Ty, więc określenie czy to opiekun czy przewodnik czy anioł stróż traci na znaczeniu. Każdy nazywa jak komu pasuje, a w istocie jest to jedno.
Hohoho kto by nie chciał, żeby mu opiekun czy tam przewodnik za każdym razem przypominał, że właśnie śpi ;D. Skoro robisz tyle testów rzeczywistości i nic to albo serio nie robisz je tak solidnie jakbyś mógł i przez to nie jesteś w stanie pobudzić świadomości, albo... nie wiem, bo nie jestem Tobą :).
Co do medytacji to nie zmuszaj się jeśli nie chcesz. Jeśli byś jej pragnął to z pewnością znalazłbyś odpowiednie miejsce.
HAhAha... Nie rozumiem jak można nie mieć gdzie i jak medytować(?) Nie musisz zaraz robić całego rytuału jak zwykło się wyobrażać sposób medytacji. Może ci brakować chęci, co tu prędzej dostrzegam.
Oj tak w ogóle to po tej twojej wypowiedzi, widzę że się przejmujesz pierdołami...
Po prostu poczekaj ;).