oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy Oobe Może Pomóc?
Paul
post 25.09.2015 - 10:28
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Jestem tutaj nowy, więc witam wszystkich forumowiczów.
Odpowiedź na moje pytanie bardzo mnie interesuje. Otóż mój kolega doświadcza można by powiedzieć przeżyć z duchami, boi się, jednak te istoty nie chcą mu nic zrobić. Myślę, że mógłby to wykorzystać, ale nie mieszam się w to. Oprócz tego ma problemy w życiu i niestety żywi tutaj już nie pomogą. Pytanie czy jak jest się w stanie oobe znaczy kiedy się wyjdzie z ciała, to czy można iść dalej niż tylko w swoim pokoju, czy można np znaleźć się u innych osób i pomóc im jakoś i o ile to możliwe dotykać przedmiotów. Nie chodzi o straszenie kogoś czy coś, chociaż byłby to dobry sposób.
Ten post to nie żart, ja pytam poważnie, bo już nie wiem co mam robić...
Dodam, że kiedyś doświadczałem ld i oobe, ale nieświadomie i wiem że wtedy tego nie chciałem, a teraz po prostu się boję, choć chcę zacząć. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuje. Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Paul
post 25.09.2015 - 12:21
Post #2

Przechodzień

Mówiłem, żeby porozmawiał, ale się boi, może uda mi się przekonać.
Czyli nie można przesunąć przedmiotu? Szkoda. Bo ja chce pomóc, ale nie z bytami, a z żywymi.

+Quote Post
Se7en
post 25.09.2015 - 13:10
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Paul @ 25.09.2015 - 13:21) *
Mówiłem, żeby porozmawiał, ale się boi, może uda mi się przekonać.
Czyli nie można przesunąć przedmiotu? Szkoda. Bo ja chce pomóc, ale nie z bytami, a z żywymi.

Więcej zdziałasz w realnym świecie z żywymi. Odnośnie przesuwania przedmiotów to jest tak jak w realnym świecie czyli praktycznie nikt nie widział, ale każdy wie co to telekineza. Co do wychodzenia poza ciało nie ogranicza się tylko na obcowaniu przy ciele czy też przy "kimś", ale także w innych "wymiarach". Poza ciałem jesteśmy niewidoczni dla ludzi.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park