|
|
07.10.2015 - 16:03
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Interesuje mnie poznanie oobe i LD w wersji okrojonej tzn. bez tej całej otoczki ezoterycznej. Buddyzm traktuję jako przykład samodzielnej sceptycznej analizy zjawisk różnego rodzaju.
GG: 55954569 --- Poza tym chyba mam problem z aktywacją konta - co się dzieje? Klikam w link aktywacyjny i wychodzi takie cos: "Napotkane błędy: Użytkownik nie potwierdził rejestracji konta. Sprawdź ponownie wpisane dane. Jeśli rejestracja nie została potwierdzona możliwe, że konto zostało usunięte." WTF ??? pozdrawiam :) |
|
|
|
![]() |
07.10.2015 - 16:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam, Interesuje mnie poznanie oobe i LD w wersji okrojonej tzn. bez tej całej otoczki ezoteryczno - religijnej. Czytałem kiedyś, że niektórzy tak odeszli od tematu czego skutkiem są albo teozofia i ciałka astralne albo rozmowy z Jezusem - a to mnie zupełnie nie interesuje. Liczę na pokierowanie przez bardziej doświadczonych, którym się jeszcze chce gadać z poczatkującymi i nie zaczęli jeszcze na tym klepać kasiory wchodząc na etap masówki. krótko mówiąc SZUKAM PROSTEJ METODY NA WYJŚCIE Z CIAŁA bez pierdzielenia o Jezusach i takich tam. Nikt tutaj nie trzepie kasiory, ani nie głosi religijnych wywodów. Zamiast czytać o jakiś "bzdurach", lepiej byś poszukał coś na temat metod jak wyjść z ciała i wybrał odpowiednią najbardziej dogodną metodę dla twoich możliwości. Nie ma prostych metod czy "złotego środka", że od razu wyjdziesz już dzisiaj. Jest to sprawa indywidualna dla każdego, jednemu zajmie to dzień, innemu rok. |
|
|
|
gyatotsang Szukam Prostej Metody ... 07.10.2015 - 16:03
Pożeracz Chmur Ja nie wiem, ale się wypowiem :D
Nie ma na świe... 07.10.2015 - 16:30
Vamdou gaytotsang, najważniejsze już za tobą. Dowiedzi... 07.10.2015 - 18:45
Pożeracz Chmur I o tym pisałem przecież, żeby samemu to rozkmi... 07.10.2015 - 18:57![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |