oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dziwne Uczucie + Pytania Laika
isabel
post 23.10.2015 - 15:12
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Hej,
Jestem początkującą podróżniczka :) tematem zainteresowałam się, ponieważ w głębokiej medytacji i transie zaczełam czuć swoje ciało astralne, które się ruszało :) na początku jakieś obracanie się wokół własnej osi, leżenie na sobie, a ostatnio mnie po prostu przekręciło do góry nogami i zaczęłam spadac głową w dół - po praz pierwszy nie przerwałam, obserowałam, ale wtedy nie wiedzialam o technice liny, przerwałam bo jednak spadanie w dół nie było fajne :) mam kilka pytań, ponieważ trochę się boję tzn nie wiedziałam co to jest i po prostu spanikowałam, teraz wiem, że to początki wychodzenia, ALE dzieje sie czasem cos dziwnego, brzmi to głupio, ale kogoś muszę się poradzić

chodzi o to, że ok. 1,5 miesiaca temu, po glebokeij medytacji od razu polozylam sie spac i gdy zasypiałam (przechodzilam z jednej fazy w druga) cos sie zaczelo ze mną dziać, czułam jakbym ruszała ustami, nosem (ale nie wiem czy fizycznie to robiłam) - od razu skojarzylo mi sie to z jakimś zwierzeciem, które węszy i szczerzy kły (w zasadzie to było całkiem naturalne i mile uczucie alee przestraszyłam się) a potem czułam się w lekkim amoku, jakbym nie była sobą i wiem, że robiłam wtedy coś złego co sprawiało mi przyjemność - te odczucia były dzikie, zwierzece --> czy to moze byc jakis przebłysk z poprzedniego wcielenia? dodam, że zdarzyło mi się to ponownie kilka razy!! ostatnio 2 dni temu, gdy byłam w stanie głebokiej relaksacji dosłownie czułam to fizycznie....

co to może być?? bo już nei wiem, czy to natualny element procesu, czy mi się coś w głowie pomieszało...
dodam, że nie przydarza mi sie to w codziennym funkcjonowaniu tylko w transie
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 24.10.2015 - 17:06
Post #2

Dupa Towarzystwa

Jutro wygra PIS i lepiej na takie tematy nie rozmawiać. Ja nawet przezornie powiesiłem krzyż w pokoju i jutro przejdę się wokół kościoła a za tydzień już wejdę na mszę i może nawet przyjmę ciało Chrystusa tylko pomodlę się, aby nie z ręki geja, która może być nie umyta a taka ręka nie wiadomo co ostatniego dotykała.

+Quote Post
Se7en
post 24.10.2015 - 17:22
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 24.10.2015 - 18:06) *
Jutro wygra PIS i lepiej na takie tematy nie rozmawiać. Ja nawet przezornie powiesiłem krzyż w pokoju i jutro przejdę się wokół kościoła a za tydzień już wejdę na mszę i może nawet przyjmę ciało Chrystusa tylko pomodlę się, aby nie z ręki geja, która może być nie umyta a taka ręka nie wiadomo co ostatniego dotykała.

Czy mógłbyś nie offtopować? Masz od tego odpowiedni temat którego w ogóle nie powinno tu być na forum.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park