oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Filmiki Z Informacjami O życiu Po śmierci, świecie, Poza Dualiźmie, Wolnej Woli
Bilu
post 01.03.2016 - 18:18
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam :)
Dawno mnie tu nie było, ale wróciłem się podzielić tymi oto filmikami, które zawierają wiele ciekawych informacji na temat życia po śmierci, świata, poza dualizmu, wolnej woli.

Filmik 1
Filmik 2

Pozdrawiam :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Shagy
post 02.03.2016 - 11:42
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Karma - jej sens w ogóle nie kupuje, to jest sprawa bez końca, jak mała rzeczka, strumień który z czasem się powiększa aż trafia do oceanu. Nigdy nie uda się spłacić karmy, w każdym kolejnym życiu zaciągamy kolejne pozytywne i negatywne długi.

Ktoś nas namawia na kolejne wcielenia, perpetum mobile, produkujesz lusz wyciskają cię, poddają filtracji kasują pamięć i od nowa.

Kiedyś zadałem pytanie na forum o sens życia, większość ludzi nie potrafiła odpowiedź nic poza: żyje się dla życia, aby doświadczać. To jaki jest sens inkarnować i doświadczać tysięczny raz to samo ?
(sam do 3 roku życia opowiadałem moim rodzicom o poprzednim życiu).

Cytat filmu który oglądałem 15 lat temu a jakiś czas temu go sobie przypomniałem:
"Matrix to system. Ten system jest naszym wrogiem. Gdy znajdziesz się wewnątrz i rozejrzysz się, kogo zobaczysz? Biznesmenów, nauczycieli, prawników, stolarzy. To umysły ludzi których próbujemy ratować. Ale zanim to zrobimy są częścią systemu, a zatem naszymi wrogami. Musisz wiedzieć, że większość nie jest gotowa do odłączenia, wielu jest tak mocno związanych z systemem, że walczą w jego obronie." "Matrix jest wszędzie. Otacza nas ze wszystkich stron, nawet tu i teraz. Widzisz go wyglądając przez okno i włączając telewizor. Czujesz gdy idziesz do pracy czy do kościoła. Gdy płacisz podatki. To świat który postawiono Ci przed oczami, by przesłonić Ci prawdę. Jaką prawdę? Że jesteś niewolnikiem. Jak wszyscy inni urodziłeś się w kajdanach. W więzieniu którego nie możesz poczuć ani dotknąć. W więzieniu umysłu. Niestety nie da się wytłumaczyć czym jest matrix. Sam musisz się przekonać." "Próbuje uwolnić Twój umysł Neo. Ale mogę pokazać Ci tylko drzwi. Ty sam musisz przez nie przejść."
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park