|
|
01.05.2015 - 21:56
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam. Od dawna nie miałem świadomego snu, sam nie wiem czemu a o OOBE nawet nie wspomne ale wczoraj w nocy wydarzyło się (przynajmniej dla mnie) coś niesamowitego. Otóż zasnąłem koło 20:00, spałem do 3 i się obudziłem z racji tego, że cisnęło mnie i musiałem do WC :D Po powrocie położyłem się znowu i zamknąłem oczy, powiedziałem sobie w myślach "Ahh fajnie by było znowu mieć LD tak jak pare miesięcy temu" po czym tak leżałem i wizualizowałem sobie, że unosze sie z nad łóżka i wylatuje przez sufit, tak cały czas aż w koncu faktycznie tak sie stało, tyle, że nie wyleciałem przez sufit a zatrzymałem sie na nim :D Spojrzałem na dół a tam moje ciało :D Byłem wręcz przeszczęśliwy, udało sie i to po tak długiej przerwie, bacznie zacząłem się rozglądać wokół, w pokoju panował dzien co było dosyc fajne :D Przypomniałem sobie również aby spojrzeć na dłonie i sprawdzić ile mam palców bo w śnie zawsze liczba sie nie zgadzała. Aż zacząłem sie śmiać gdy tak przyglądałem się lewej dłoni na której było 6 po czym przeniosłem wzrok na prawą a tam 7 :D Znowu na lewą a tam pojawia sie również siódmy paluch :D Utwierdziło mnie to w przekonaniu, że juz nie jestem w realu tylko opusciłem ciało :D Zleciałem na podłoge i przypomniałem sb również jak ktoś kiedyś opowiadał, że aby lepiej sie dostroić to trzeba pocierać nogami bądź też rękami o jakis przedmiot lub podłoże, no to tre nogami jak szalony i wszystko wokół było tak cholernie prawdziwe, że aż mógłbym stwierdzić bardziej realne od rzeczywistości :D Ok, dostrojenie genialne. Byłem tak szczęśliwy, nie do opisania uczucie po tak długiej przerwie :D Postanowiłem wylecieć na zewnątrz, niestety sciana mnie nie puszczała :D Była jakby zrobiona z takiej gumopodobnej substancji ? No po prostu niby część mnie się w nią wtapiała ale reszta ciała astralnego nie moło sie przebić :D Więc wyobraziłem sobie, że jestem na zewnątrz, niczym teleportacja nagle pojawiłem sie poza moim pokojem ale nie u siebie na podwórku a w jakimś dziwnym miejscu :D Niestety tego nie zapamiętałem, wiem, że po nim chodziłem a potem postanowiłem polatać, zacząłem szybować w góre i potem prosto aż coś nagle mnie złapało pod pachy od tyłu i trzymało, wyglądało to tak jak dwóch spadochroniarzy przyczepionych do siebie razem :D Ja niżej a on na moich plecach, siłą zmieniał mój tor lotu i leciałem tam gdzie on chciał, starałem sie obrócić i zobaczyć kto to i czemu to robi :D O dziwo wcale nie czułem strachu, wręcz przeciwnie, podekscytowanie, jedyne co mi przeszkadzało to to niekonfortowa sytuacja, ten chwyt, który ograniczał mnie. Zajrzeć za siebie nie mogłem całkowicie, obróciłem głowę w lewo a tam, że tak to ujme kątem oka zauwżyłem coś niebieskobiałego, taka poświata w kształcie skrzydła ? Trójkątu bez ostrego zakonczenia tylko zaokrąglonego ? Coś w tym stylu, spojrzałem w prawo a tam to samo. Cokolwiek lub ktokolwiek mnie trzymał miał to po obu stronach własnych pleców, nie zastanawiałem sie zbytnio co to jest, gdyz byłem zachwycony tym co zobaczyłem po chwili, pomyslałem i przekazałem tą mysl w jakis sposób tej postaci, że chce zobaczyć jakieś piękne miejsce, coś czego nie widziałem tu poza i w sekunde nagle mnie przyćmiło na sekunde ? dziesięć sek ? Ciężko stwierdzić ale juz nie bylismy w tym miejscu w którym lataliśmy a nad jakimiś wyspami, ten widok chyba na zawsze pozostanie w mojej pamięci. Bylismy jakies 400 metrów nad ziemią, nadal mnie trzymał za plecami a ja podziwiałem to miejsce. Dziwne wysepki otoczone przekrystalicznie niesamowicie przejrzystą wodą, dziwne drzewa, podobne do palm ale jednak to nie były one a także jakieś budynki, nie które po prostu lewitowały i nie dotykały niczego lub lewitowały i w połowie tak jakby jedną ścianą były połączone z wyspą, która również unosiła sie w powietrzu kilkanasćie metrów nad wodą. Przez chwile nie czułem już chwytu postaci, tak jakby dała mi na moment swobode, zacząłem leciec nad tymi wysepkami, rozglądałem sie do okoła, to było tak mocno realne, że aż mi łza poleciała ze szczęścia, po tak długiej przerwie z OOBE/LD udało sie i to jeszcze z jakim skutkiem, czułem ciepło padające na moją twarz, chciałem spojrzeć w niebo ale było one jakieś dziwne, nie wiem czemu ale go juz nie pamiętam, potem postać znowu mnie chwyciła i mocno szarpnęła, w sekunde znalezlismy sie w innej lokacji a potem jeszcze zobaczyłem dwie kolejne, które dziwnie znikły z mojej pamięci, jakby celowo ? Nie rozumiem, nie wiem, moze po prostu zapomniałem, tak jak człowiek zapomina swoje sny.. Wiem jedynie i jestem 100 % pewien, że oprócz mojego pokoju, zwiedziłem jeszcze 4 inne miejsca a tylko widok niesamowitych wysp, budynków i tej niesamowitej wody pozostał w mojej głowie, az jak teraz zamykam oczy to od razu to widze :D Wracając do tego co pisałem wcześniej, postać znowu mnie chwyciła i mocno szarpnęła, w sekunde znalezlismy sie w innej lokacji i to był tam krótki korytarz ? albo pokój a na koncu leżała kobieta, od razu sobie pomyslałem :D co mi tam, seks dobra sprawa, spróbuje w poza skoro dostrojenie genialne :D No ale jak zacząłem to momentalnie świat zaczął sie zacierać, zamazywać i otworzyłem oczy w swoim łóżku. Byłem cholernie zły na siebie za to i chciałem tam wrócic, juz nie bawic sie w żaden seks tylko znowu polatać, zwiedzić coś nowego, udało sie, lecz to też było dziwne, na początku gdy znów opusciłem ciało od razu wyrzuciło mnie do kolejnej lokacji, słyaszłem niesamowitą muzykę, coś jak taki hmmm ? Chilloutowe brzmienie a w tle przepiękny kobiecy głos, który śpiewał w jakimś dziwnym języku, chwle tam pobyłem a potem wróciłem do ciała nie zamierzenie, cofka i koniec. Juz sie nie udało po raz kolejny wyjsc. Najbardziej mnie zastanawia co to była za postac, która mnie tak cholernie mocno trzymała i usilnie kierowała w różne miejsca zamiast dac mi swobode.. No może dała tą swobode nad tymi wyspami ale tylko na chwile. Ehh emocje do teraz mnie trzymają, dzisiaj chce znowu ! :D Mam tyle pytan, co za miła niespodzianka.
Forumowicze, moze macie jakies pomysły cóż to mogło byc ? Jaki był cel, co to za miejsce a także dlaczego części nie pamiętam, jakby chwile przed powrotem do ciała część została wymazana chociaż mam świadomosc, ze zwiedziłem z 4 albo 5 lokacji :D |
|
|
|
![]() |
08.03.2016 - 22:54
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
W jednym z moich najwspanialszych OOBE też pojawiła sie wyspa unosząca sie nad wodą (morzem). ta roślinność , zwierzęta , wodospady .. nie do opisania .
|
|
|
|
Drag0n Niesamowite Oobe 01.05.2015 - 21:56
Neurocosmic A wyglądało to może jak coś stąd? > http:/... 02.05.2015 - 09:28
Drag0n CYTAT(Neurocosmic @ 02.05.2015 - 10... 02.05.2015 - 15:06
nova CYTAT(Neurocosmic @ 02.05.2015 - 09... 02.05.2015 - 15:35
Neurocosmic CYTAT(Drag0n @ 02.05.2015 - 16:06) C... 02.05.2015 - 17:46
Drag0n Musze przeczytac. Mam nadzieje, ze sa w wersji PL ... 02.05.2015 - 22:04
Zielarz Gajowy Może dlatego pustki widziałeś bo w swoim życiu... 02.05.2015 - 22:11
Drag0n W jakim sensie ZIELARZU ? Tak w ogole to nie dokon... 02.05.2015 - 22:31
Neurocosmic Do snu/oobe mogły przenikać uczucia z rzeczywist... 03.05.2015 - 10:53
Inspek Inspekowski Tak. Najpewniej ciało powoli się już wybudzało... 03.05.2015 - 11:04
Drag0n W sumie to mogło tak być, no ale ja wybudziłem ... 03.05.2015 - 17:02
Marmistrz Najlepiej na początku w ogóle nie szaleć, tylko... 15.05.2015 - 15:30
Sanderka Wszyscy piszą na tym forum o oobe jakie to niesam... 18.05.2015 - 21:12
ldkiler CYTAT(Sanderka @ 18.05.2015 - 22:12)... 18.05.2015 - 22:18
Drag0n CYTAT(Sanderka @ 18.05.2015 - 22:12)... 30.06.2015 - 22:21
wolfiisan Według mnie postać która Cię trzymała mogła ... 18.06.2015 - 21:07
Drag0n Odświeże temat, czekam na wypowiedzi innych. 04.03.2016 - 00:23
MadziaKK CYTAT(wolfiisan @ 18.06.2015 - 21:07... 04.03.2016 - 00:30
Drag0n CYTAT(MadziaKK @ 04.03.2016 - 00:30)... 04.03.2016 - 00:46![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |