Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Ospuo A Oobe
damiano
post 14.08.2007 - 15:42
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1219

OOBE nie doświadczyłem ani razu. Jednak odkąd zacząłem sie interesować oobe 3-krotnie przechodziłem tzw OSPUO. Zawsze doświadczałem tego rano po przebudzeniu. Pisk w uszach i uczucie opuszczania własnego ciała. Za każdym razem zastanowaiałem sie czy to OOBE. Jednak zbyt wiele rzeczy sie nie zgadzało. Powrót do ciała i przebudzenie.

Chciał bym sie dowiedzieć czy wy też doświadczyliście OSPUO i jakie są różnice między OOBE. Dlaczego doświadczałem OSPUO a nie OOBE ? Które z doświadczeń jest ciekawsze ,bardziej niesamowite ?

Z dołu dzięki i przepraszam jeśli zaśmiecam. :)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
damiano
post 14.08.2007 - 20:02
Post #2

Dusza Towarzystwa

Za każdym razem był to moj pokój. Dobrze pamiętam jak podszedłem do szafki gdzie wisiały karteczki z numerami. Chciałem zapamiętać numer aby po przebudzeniu udowodnić sobie że to jest prawdziwe. Oczytwiście na szafie nie mam żadnych karteczek. Następnie podszedłem do łóżka chcąc zobczyć moje ciało. Ciała oczywiście nie było a łóżko było złożone ( w rzeczywistosci rozłożone). Gdy dotykałem łóżka czułem je. Gdy przechodziłem obok łazienki zobaczyłem pochylającego się nad sedesem ojca który nagle zaczyna patrzeć w moją strone :| (tata oczywiście spał). W pokoju siostry również byłem ,siostra spała i jedynie to sie zgadzało :)
Profile CardPM
+Quote Post
Angello
post 14.08.2007 - 20:21
Post #3

Guests

CYTAT(damiano @ 14.08.2007 - 21:02) *
Za każdym razem był to moj pokój. Dobrze pamiętam jak podszedłem do szafki gdzie wisiały karteczki z numerami. Chciałem zapamiętać numer aby po przebudzeniu udowodnić sobie że to jest prawdziwe. Oczytwiście na szafie nie mam żadnych karteczek. Następnie podszedłem do łóżka chcąc zobczyć moje ciało. Ciała oczywiście nie było a łóżko było złożone ( w rzeczywistosci rozłożone). Gdy dotykałem łóżka czułem je. Gdy przechodziłem obok łazienki zobaczyłem pochylającego się nad sedesem ojca który nagle zaczyna patrzeć w moją strone :| (tata oczywiście spał). W pokoju siostry również byłem ,siostra spała i jedynie to sie zgadzało :)

Czyli normalka.. powiedziałbym, że OSPUO, co nie zmienia faktu, że OBE też doświadczyłeś. Takie jest moje zdanie.
+Quote Post
damiano
post 14.08.2007 - 20:34
Post #4

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Angello @ 14.08.2007 - 21:21) *
Czyli normalka.. powiedziałbym, że OSPUO, co nie zmienia faktu, że OBE też doświadczyłeś. Takie jest moje zdanie.

Jeśli to prawda to sie ciesze :]
Jeśli to było oobe ... szczerze spodziewałem się czegoś innego czytając wasze doświadczenia i opisy . Sprawa zostaje niewyjaśniona tak myśle. :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic