|
|
20.03.2016 - 14:43
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam, jestem tu nowy zaczne od tego ze nie miałem zielonego pojęcia, że istnieje cos takiego jak wyjscie z ciała czy tez oobe i kompletnie się na tym nie znam, trafiłem na to forum poniewaz poszukiwałem w internecie odpowiedzi na dziwny stan który osiągnąłem podczas snu/zasypiania. Otóz jakies 2 tygodnie temu dostałem paraliżu sennego zbytnio sie tym nie przejąłem, ot co zwykly paraliz senny. Lecz 2 dni pozniej gdy spokojnie sobie spałem nagle poczułem straszny pisk w uszach i wydawało mi sie, że sie juz przebudziłem pisk był straszny i prominiował do lewego oka, dodam że juz od jakiegos czasu mam problemy z lewym okiem jest zaczerwienione i mam zapalenie spojówek. Próbowałem sie podnieśc ale na nic moje ciało było z 3 razy cięższe a gdy sie podnosiłem pisk był coraz bardziej nasilony, dodam, że byłem półprzytomny. Po chwili wydawalo mi sie, że juz wstałem i doczołgalem sie do kuchni otworzyłem lodówke i zacząłem pić mleko, pisk był dalej bardzo odczuwalny i bolało mnie lewe oko, nastepnie poszedlem do łazienki i moja zrenica w lewyk oku była jak 5 zl, poszedlem do pokoju mamy i powiedzialem zeby dzwonila po karetke bo cos mi sie stalo w oko i piszczy mi w uszach, zacząłem wtedy krzyczeć chcialem sie wydrzec ale nie mogłem i nagle "obudziłem" się u siebie w pokkoju próbując piskliwie zakrzyczec. Czy to mogło byc wyjscie z ciała? Dodam, że idąc do kuchni w tym "snie" czułem sie bardzoo ociężały. Od tej pory częsciej miewam paraliże senne. Wczoraj tez mi sie 1 zdazył i ten pisk w uszach i próbuje wtedy sie ocknąć bo jest to nieprzyjemne, troche sie boje podczas tego.. Czy to mogło być wyjscie z ciała?
Jeszcz chciałem cos dodac mianowicie podczas dwoch moich ostatnich paraliżów sennych w jednych snilo mi sie ze sie topie w wannie i gdy sie prawie utopiłem cos nagle "pusciło"i sie wybudziłem. Podczas drugiego mój kolega dusił mnie nogą(?) i gdy próbowalem krzyknac nagle sie obudzilem. Dziwna sytuacja. |
|
|
|
![]() |
20.03.2016 - 15:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam, jestem tu nowy zaczne od tego ze nie miałem zielonego pojęcia, że istnieje cos takiego jak wyjscie z ciała czy tez oobe i kompletnie się na tym nie znam, trafiłem na to forum poniewaz poszukiwałem w internecie odpowiedzi na dziwny stan który osiągnąłem podczas snu/zasypiania. Otóz jakies 2 tygodnie temu dostałem paraliżu sennego zbytnio sie tym nie przejąłem, ot co zwykly paraliz senny. Lecz 2 dni pozniej gdy spokojnie sobie spałem nagle poczułem straszny pisk w uszach i wydawało mi sie, że sie juz przebudziłem pisk był straszny i prominiował do lewego oka, dodam że juz od jakiegos czasu mam problemy z lewym okiem jest zaczerwienione i mam zapalenie spojówek. Próbowałem sie podnieśc ale na nic moje ciało było z 3 razy cięższe a gdy sie podnosiłem pisk był coraz bardziej nasilony, dodam, że byłem półprzytomny. Po chwili wydawalo mi sie, że juz wstałem i doczołgalem sie do kuchni otworzyłem lodówke i zacząłem pić mleko, pisk był dalej bardzo odczuwalny i bolało mnie lewe oko, nastepnie poszedlem do łazienki i moja zrenica w lewyk oku była jak 5 zl, poszedlem do pokoju mamy i powiedzialem zeby dzwonila po karetke bo cos mi sie stalo w oko i piszczy mi w uszach, zacząłem wtedy krzyczeć chcialem sie wydrzec ale nie mogłem i nagle "obudziłem" się u siebie w pokkoju próbując piskliwie zakrzyczec. Czy to mogło byc wyjscie z ciała? Dodam, że idąc do kuchni w tym "snie" czułem sie bardzoo ociężały. Od tej pory częsciej miewam paraliże senne. Wczoraj tez mi sie 1 zdazył i ten pisk w uszach i próbuje wtedy sie ocknąć bo jest to nieprzyjemne, troche sie boje podczas tego.. Czy to mogło być wyjscie z ciała? Jeszcz chciałem cos dodac mianowicie podczas dwoch moich ostatnich paraliżów sennych w jednych snilo mi sie ze sie topie w wannie i gdy sie prawie utopiłem cos nagle "pusciło"i sie wybudziłem. Podczas drugiego mój kolega dusił mnie nogą(?) i gdy próbowalem krzyknac nagle sie obudzilem. Dziwna sytuacja. Wyjście z ciała jest wtedy gdy doświadczasz eksterioryzacji czyli oddzielenia się od ciała albo bynajmniej widzisz siebie śpiącego. Doświadczyłeś fałszywego przebudzenia, w którym również czułem się ociężały i nie orientowałem się od razu, że to sen. Niezbyt rozumiem co masz na myśli z tym paraliżem, śniłeś i jednocześnie miałeś paraliż, tak jakby byłeś w 2 miejscach naraz? Czy po prostu snem nazwałeś paraliż? |
|
|
|
xxcainx Wyjście Z Ciała? 20.03.2016 - 14:43
xxcainx CYTAT(Se7en @ 20.03.2016 - 15:34) Wy... 21.03.2016 - 17:16
Se7en CYTAT(xxcainx @ 21.03.2016 - 17:16) ... 21.03.2016 - 18:19
xxcainx CYTAT(Se7en @ 21.03.2016 - 18:19) Fa... 21.03.2016 - 18:54
MadziaKK CYTAT(xxcainx @ 20.03.2016 - 14:43) ... 20.03.2016 - 16:17
Se7en CYTAT(MadziaKK @ 20.03.2016 - 16:17)... 20.03.2016 - 16:29
xxcainx dziękuje bardzo za odpowiedzi :) w sumie niemam z... 22.03.2016 - 00:44![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |