|
tytuł brzmi 'w jakie technologi inwestują obeanuci" jak to przeczytałem to liczyłem że poczytam o systemach audio, systemach do relaksacji, może o floatingu itp. wchodzę a tu myszka za 350 zł ...... co to ma wspólnego z oobe ?
myszka kosztuje 350 zł bo jest na niej napisane master for pc players only pewnie gdyby tego nie było to pewnie kosztowała by 50 zł
ostatni rysunek mnie rozwalił: pc master ..... konsole są brudne ..... Teraz będzie osobista refleksja: miałem w życiu 2 komputery kupione do grania(nauki;) przez moich rodziców w 1996 za 4500 zł i w 2004 za 3000 zł. Więc wiem co to granie w dobre nowości i w dobrych ustawieniach i wiem co to za ból jak za rok nowa gra się przycina .......
moim zdaniem kupowanie co chwile nowych podzespołów do komputera i kart graficznych za 1500 zł żeby nowości ruszyły jest trochę chore, ale nie oszukujmy się 95 % użytkowników pc gra na pirackich wersjach gier.... ale nie oceniajmy każdy ma jakieś hobby, jeden gra w gry drugi bawi się w ASG każda zabawa coś kosztuje. Ale nie rozumiem dlaczego dzieci z gimnazjum śmieją się z użytkowników konsol ? Moim zdaniem jest trochę tak jak biali mężczyźni śmieją się z czarnoskórych mężczyzn - coś im zazdroszczą ? ;)
Mam podobną drukarkę tylko że A3 :p a pudełko było tak duże że pchałem je po podłodze w sklepie.
Zastanawia mnie jedno czemu nie chwalisz się aparatem czuje że to jakiś Canon albo Nikon z 'kitowcem' :D d3200 ?
|