|
|
29.03.2016 - 16:57
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Hej :)
Jestem tu świeżaczkiem, chciałam po raz pierwszy wyjść 3 lata temu, ale zabrakło mi odwagi po opowieściach znajomych (o tym jak nie mogli oddychać) Teraz już się nie boję, czuję że jestem gotowa .Zdaję sobie sprawę, że za pierwszym razem może nie wyjść, ale będę próbować do skutku :) co polecacie na początek? jakieś ćwiczenia? czy mam słuchać I-dosera za pierwszym razem? |
|
|
|
![]() |
31.03.2016 - 19:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Igraszka uniosę się egiem narażając się na śmieszność i odrzucenie ale ostatnio przypadkiem natknąłem się na opis jak to zrobić żeby wyjść z ciała mojego autorstwa, wartościowy ten temat bo jakoś naprawdę w prosty i obszerny sposób to zostało wyjaśnione, wypowiedział się tam też człowiek któremu nie dorastam do pięt jeżeli chodzi o łobe i człowiek z którym mogę się równać, który przypuszczam nie zajmuję się już tym, tęsknota zostaje i nie wiem czy ze strachu, czy z lenistwa czy z braku celu brakuje nam ochoty i motywacji ale jedno można o nas powiedz że poznaliśmy proces wyjścia i Ty też możesz go poznać. Bardzo trudno zawsze było mi zrozumieć ide celu w oobe, kiedy niby miałem cel to w poza okazywało się że tak naprawdę jakoś tam przygasał i znikał i okazywał się tak na prawdę nie ważny. Jakie twoje cele będą w poza z jakich powodów chcesz się tego nauczyć? Na dole link do tematu o którym na górze wspomniałem "Przełom".
http://www.oobe.pl/park/Przelom-t6397.html |
|
|
|
31.03.2016 - 23:30
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Igraszka uniosę się egiem narażając się na śmieszność i odrzucenie ale ostatnio przypadkiem natknąłem się na opis jak to zrobić żeby wyjść z ciała mojego autorstwa, wartościowy ten temat bo jakoś naprawdę w prosty i obszerny sposób to zostało wyjaśnione, wypowiedział się tam też człowiek któremu nie dorastam do pięt jeżeli chodzi o łobe i człowiek z którym mogę się równać, który przypuszczam nie zajmuję się już tym, tęsknota zostaje i nie wiem czy ze strachu, czy z lenistwa czy z braku celu brakuje nam ochoty i motywacji ale jedno można o nas powiedz że poznaliśmy proces wyjścia i Ty też możesz go poznać. Bardzo trudno zawsze było mi zrozumieć ide celu w oobe, kiedy niby miałem cel to w poza okazywało się że tak naprawdę jakoś tam przygasał i znikał i okazywał się tak na prawdę nie ważny. Jakie twoje cele będą w poza z jakich powodów chcesz się tego nauczyć? Na dole link do tematu o którym na górze wspomniałem "Przełom". http://www.oobe.pl/park/Przelom-t6397.html z jakich powodów? It's hard question.. Zawsze chciałam się dowiedzieć jakie to uczucie. Może dlatego, że nie pozostało mi nic innego sensownego w życiu do roboty. Może znajdę w końcu sens instnienia. Jeśli mam być szczera to mam ndzieję, że stanie się to moim nowym hobby, bo stare odeszło bezpowrotnie w niepamięć. A couple years ago zdarzyło mi się świadome śnienie, byłam tym zafascynowana. Dzięki na pewno przeczytam do końca kiedyś (na razie same oczyska mi się zamykają). Hmm Sensei Noi pisze, że duże znaczenie ma dieta.. kolejna motywacja by wrócić do wegetarianizmu (y) (z góry przepraszam za błędy i głupie wpowiedzi ale jestem trochę nie w stanie) |
|
|
|
05.04.2016 - 19:41
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
z jakich powodów? It's hard question.. Zawsze chciałam się dowiedzieć jakie to uczucie. Może dlatego, że nie pozostało mi nic innego sensownego w życiu do roboty. Może znajdę w końcu sens instnienia. Jeśli mam być szczera to mam ndzieję, że stanie się to moim nowym hobby, bo stare odeszło bezpowrotnie w niepamięć. A couple years ago zdarzyło mi się świadome śnienie, byłam tym zafascynowana. Dzięki na pewno przeczytam do końca kiedyś (na razie same oczyska mi się zamykają). Hmm Sensei Noi pisze, że duże znaczenie ma dieta.. kolejna motywacja by wrócić do wegetarianizmu (y) (z góry przepraszam za błędy i głupie wpowiedzi ale jestem trochę nie w stanie) Hmm Sensei Noi możesz w ogóle nie czytać:), łobe jako sposób na znalezienia sobie zajęcia, może i jest dobrym powodem i być może stanie się pasją. Ponawiam pytanie, jaki będzie twój pierwszy cel w obe? Ps. Alkohol i narkotyki chłopaki to niska faza, tam nie ma po co latać. Edit: Deiv powiedz jaki twój był pierwszy cel i czy udało Ci się go zrealizować? Każdy czegoś szuka, znalazłeś przyjacielu? |
|
|
|
ggraszka66 Pierwsze Wyjście 29.03.2016 - 16:57
MadziaKK Na każdego działa coś innego, to w sumei twój ... 29.03.2016 - 17:13
Andy16 Nie jest możliwe zmusić się żeby przestać odd... 29.03.2016 - 17:57
ggraszka66 CYTAT(Andy16 @ 29.03.2016 - 18:57) N... 30.03.2016 - 23:18
nosołamacz CYTAT(ggraszka66 @ 31.03.2016 - 00:1... 31.03.2016 - 22:16
Se7en CYTAT(nosołamacz @ 31.03.2016 - 23... 01.04.2016 - 12:13
nosołamacz CYTAT(Se7en @ 01.04.2016 - 13:13) Mo... 01.04.2016 - 14:32
Se7en CYTAT(nosołamacz @ 01.04.2016 - 15... 01.04.2016 - 17:34
deiw 1. Chęci i zapał
2. Bycie w "tu i teraz... 30.03.2016 - 16:41
Andy16 Za długie. Nie chce mi się czytać. Poproszę ja... 01.04.2016 - 01:49
deiw Dieta? Według mnie nie ma żadnego znaczenia. No ... 01.04.2016 - 16:14
ggraszka66 Racja, niedotlenienie mózgu to poważna sprawa. M... 02.04.2016 - 11:31
Se7en CYTAT(ggraszka66 @ 02.04.2016 - 12:3... 02.04.2016 - 11:39![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |