oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Witam! Mam Pytanie...
Noro
post 12.08.2007 - 13:04
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Po pierwsze Witam Wszystkim Serdecznie ;)
Dopiero zaczynam "zabawę" z OOBE.
Sporo przeczytałem artykułów i kilka książek.
Lecz dopiero wczoraj postanowiłem zrobić pierwszą próbę... Szczerze to nie starałem się bardzo, aby wyjść z ciała...

No ale dobra... całą noc czytałem o OOBE :) o 6 rano stwierdziłem że na dzisiaj koniec, kładę się w pozycji na plecach, po woli rozluźniam wszystkie mięśnie zaczynając od nóg aż po samą głowę... Gdy mięśnie miałem rozluźnione zaczynałem liczyć oddechy, zrobiłem 6 oddechów a tu nagle pojawiły się takie delikatne drgawki... Czułem że całe ciało się rusza, kurde ale byłem za słabo zdecydowany i drgawki przeszły, nie potrafiłem ich nasilić.

Teraz takie pytania:

Jeśli po 6 oddechach już miewam drgawki (a nie mam padaczki :P) to jak myślicie... Do OOBE jeszcze daleka droga?

Jak nasilić te drgawki? Większe skupienie?

Z Góry Dzięki za pomoc ;) I Pozdrowienia dla Pana o czatowym nicku "suwak" pomógł mi wczoraj, nie zasnąć, i dał bardzo ciekawą lekturkę do czytania ;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
daywalker
post 14.08.2007 - 21:30
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Czasami kiedy pozostajemy przy oddzielaniu bez ruchu, może nas wyebać w najmniej spodziewane miejsce. Chyba nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać.. Dobra rada, olej drgawki, tiki, przeróżne myki.. Leż spokojnie, a w poza będzie na pewno upojnie..
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park