oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wibracje/dreszcze/energia Mam Je Bardzo Czesto Co Z Tym Zrobic !
siciuwyspaPL
post 30.06.2016 - 19:41
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Na początek chciałbym wszystkich serdecznie przywitać swoimi pozytywnymi wibracjami :D

Jest to pierwsze forum na którym odważyłem się założyć konto i się podzielić swoimi przeżyciami.Jak i znaleść odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.

Nie będę się za bardzo na razie rozpisywał o sobie , lecz skupie się na pytaniu które mam do was teraz.

Mianowicie od dobrych paru lat mam coś takiego że w ciągu dnia często przeszywają mnie dreszcze ( energia/ prądy ) potrafię jej wywołać na zawołanie i zaczynają się od głowy i schodzą do nóg osłabiając się .
Mogę je porównać to do wibracji których doznajemy przed wyjściem z ciała , w tym ze przy wyjściu z ciała w moim przypadku one poruszają sie góra , dół i przyspieszają.
Występuje to u mnie jak dotknę jakiegoś przedmiotu który ma związek z tematyką oobe itp.

Na przykład dostałem od koleżanki amulet z drzewa cedrowego i za każdym razem jak o nim pomyśle to mam prądy lub jak go dotknę. Tak samo jest jak ostatnio obcy mi człowiek mnie zaczepił na mieście i powiedział ze mamy wspólne zainteresowania. Podając mi rękę miałem prądy przez dłuższy czas. Następnie wręczył mi trzy małe książki o medytacji , zdrowym jedzeniu a trzeciej nie pamiętam. Całą drogę do domu trzymając te książki miałem prądy , ustały jak je odłożyłem. Okazało się ze ten pan jest z Indii i te książki zostały napisane przez mnicha jego powiedzmy GURU i on raz na jakiś czas jedzie do europy rozpowszechniać jego nauki. Po prostu za kazdym razem jak ktoś lu coś ma związek z czakrami, oobe itp to te prądy mnie odwiedzaja.

zapomniałem dodać ze mieszkam w IRLANDI na chwile obecną.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
siciuwyspaPL
post 01.07.2016 - 16:41
Post #2

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

dziwne jest twoje spostrzeżenie "pozeracz chmur" nie mam takiej potrzeby żeby zwracać na siebie uwage zwłaszcza ze przez te wszystkie lata powiedziałem o tym tylko najblizszym a dwa to to ze dopiero po taki czasie odważyłem się napisać to na forum. Co do nie przeczytania tego co wysłałeś to pisałem wyrażnie że jestem akurat bardzo zajęty i ledwo znajduje czas na odpisanie ( spalem 2 godziny w przeciagu dwoch dni , uroki pracy ) , wiec nie miałem czasu przeczytać tego co wysłałeś. Urlop mi się teraz zaczyna więc na pewno przeczytam wszystko co mi wysłałeś bo bardzo mi zależy na znalezieniu odpowiedzi na to .Nawet treraz pisze z pociągu trzymając laptopa na kolanach.

Negai1

Możliwe że masz racje. Też tak myślałem ze podświadomie tym steruje , ale dziwne bo to się zaczęło po tym jak przeczytałem książki Roberta Monroe, po nich był początek . Następnie pogłębiło się ( tak mi się wydaje ) to po przeczytaniu
"Anastazji" .

proszę o wyrozumiałość dla mnie ponieważ to moje pierwsze forum gdzie się dziele tym wszystkim i możliwe ze często napisze coś nie tak , wiec proszę nie atakować mnie tak od razu :) . A jeżeli kogoś uraziłem czym kolwiek to przepraszam.

i jeszcze raz dziękuje bardzo za zainteresowanie
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park