oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wibracje/dreszcze/energia Mam Je Bardzo Czesto Co Z Tym Zrobic !
siciuwyspaPL
post 30.06.2016 - 19:41
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Na początek chciałbym wszystkich serdecznie przywitać swoimi pozytywnymi wibracjami :D

Jest to pierwsze forum na którym odważyłem się założyć konto i się podzielić swoimi przeżyciami.Jak i znaleść odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.

Nie będę się za bardzo na razie rozpisywał o sobie , lecz skupie się na pytaniu które mam do was teraz.

Mianowicie od dobrych paru lat mam coś takiego że w ciągu dnia często przeszywają mnie dreszcze ( energia/ prądy ) potrafię jej wywołać na zawołanie i zaczynają się od głowy i schodzą do nóg osłabiając się .
Mogę je porównać to do wibracji których doznajemy przed wyjściem z ciała , w tym ze przy wyjściu z ciała w moim przypadku one poruszają sie góra , dół i przyspieszają.
Występuje to u mnie jak dotknę jakiegoś przedmiotu który ma związek z tematyką oobe itp.

Na przykład dostałem od koleżanki amulet z drzewa cedrowego i za każdym razem jak o nim pomyśle to mam prądy lub jak go dotknę. Tak samo jest jak ostatnio obcy mi człowiek mnie zaczepił na mieście i powiedział ze mamy wspólne zainteresowania. Podając mi rękę miałem prądy przez dłuższy czas. Następnie wręczył mi trzy małe książki o medytacji , zdrowym jedzeniu a trzeciej nie pamiętam. Całą drogę do domu trzymając te książki miałem prądy , ustały jak je odłożyłem. Okazało się ze ten pan jest z Indii i te książki zostały napisane przez mnicha jego powiedzmy GURU i on raz na jakiś czas jedzie do europy rozpowszechniać jego nauki. Po prostu za kazdym razem jak ktoś lu coś ma związek z czakrami, oobe itp to te prądy mnie odwiedzaja.

zapomniałem dodać ze mieszkam w IRLANDI na chwile obecną.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Lisk
post 02.07.2016 - 00:20
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jeju widocznie już taka poprawność jest że nie można nic napisać, a jedyne co jest do zaakceptowania to wzajemne klepanie się po tyłkach. A jak nie klepiesz tzn. że atakujesz.

Zajrzałem do tej książki o której mówi Pożeracz i od razu trafiłem na cuś podobnego do tego o czym mówi siciuwyspaPL.

"...Drugorzędny ośrodek energii najłatwiej jest zobrazować jako ośrodek posiadający 4 bieguny i centralny rdzeń przechodzący przez środek kości. Każdy biegun jest małym wirem podobnym do struktury energetycznej, który rozwija się ku powierzchni skóry bezpośrednio ponad stawem kostnym, w środku i na zewnątrz powierzchni skóry. Te bieguny są połączone z większym wewnętrznym kanałem, który biegnie przez środek wszystkich kości. Energia przepływająca przez sam rdzeń kości może być przyczyną wibracji lub mrowienia wewnątrz kości i uczucia ruchu energii, które można przyrównać do płynącej wody..."
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park