|
|
30.06.2016 - 19:41
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Na początek chciałbym wszystkich serdecznie przywitać swoimi pozytywnymi wibracjami :D
Jest to pierwsze forum na którym odważyłem się założyć konto i się podzielić swoimi przeżyciami.Jak i znaleść odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Nie będę się za bardzo na razie rozpisywał o sobie , lecz skupie się na pytaniu które mam do was teraz. Mianowicie od dobrych paru lat mam coś takiego że w ciągu dnia często przeszywają mnie dreszcze ( energia/ prądy ) potrafię jej wywołać na zawołanie i zaczynają się od głowy i schodzą do nóg osłabiając się . Mogę je porównać to do wibracji których doznajemy przed wyjściem z ciała , w tym ze przy wyjściu z ciała w moim przypadku one poruszają sie góra , dół i przyspieszają. Występuje to u mnie jak dotknę jakiegoś przedmiotu który ma związek z tematyką oobe itp. Na przykład dostałem od koleżanki amulet z drzewa cedrowego i za każdym razem jak o nim pomyśle to mam prądy lub jak go dotknę. Tak samo jest jak ostatnio obcy mi człowiek mnie zaczepił na mieście i powiedział ze mamy wspólne zainteresowania. Podając mi rękę miałem prądy przez dłuższy czas. Następnie wręczył mi trzy małe książki o medytacji , zdrowym jedzeniu a trzeciej nie pamiętam. Całą drogę do domu trzymając te książki miałem prądy , ustały jak je odłożyłem. Okazało się ze ten pan jest z Indii i te książki zostały napisane przez mnicha jego powiedzmy GURU i on raz na jakiś czas jedzie do europy rozpowszechniać jego nauki. Po prostu za kazdym razem jak ktoś lu coś ma związek z czakrami, oobe itp to te prądy mnie odwiedzaja. zapomniałem dodać ze mieszkam w IRLANDI na chwile obecną. |
|
|
|
![]() |
02.07.2016 - 00:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jeju widocznie już taka poprawność jest że nie można nic napisać, a jedyne co jest do zaakceptowania to wzajemne klepanie się po tyłkach. A jak nie klepiesz tzn. że atakujesz.
Zajrzałem do tej książki o której mówi Pożeracz i od razu trafiłem na cuś podobnego do tego o czym mówi siciuwyspaPL. "...Drugorzędny ośrodek energii najłatwiej jest zobrazować jako ośrodek posiadający 4 bieguny i centralny rdzeń przechodzący przez środek kości. Każdy biegun jest małym wirem podobnym do struktury energetycznej, który rozwija się ku powierzchni skóry bezpośrednio ponad stawem kostnym, w środku i na zewnątrz powierzchni skóry. Te bieguny są połączone z większym wewnętrznym kanałem, który biegnie przez środek wszystkich kości. Energia przepływająca przez sam rdzeń kości może być przyczyną wibracji lub mrowienia wewnątrz kości i uczucia ruchu energii, które można przyrównać do płynącej wody..." |
|
|
|
siciuwyspaPL Wibracje/dreszcze/energia Mam Je Bardzo Czesto Co Z Tym Zrobic ! 30.06.2016 - 19:41
MadziaKK Nie miałam czegoś takiego, chciaż miałam ró�... 30.06.2016 - 20:03
Pożeracz Chmur W całej Twojej wypowiedzi nie znalazłem ani jedn... 30.06.2016 - 23:20
Negai1 Ciekawe :) Ja mam takie prądy ale tylko po bardzo... 01.07.2016 - 09:03
siciuwyspaPL pytanie jest takie czy ktoś miał do czynienia z ... 01.07.2016 - 09:05
Pożeracz Chmur CYTAT(siciuwyspaPL @ 01.07.2016 - 10... 01.07.2016 - 11:21
Negai1 Może nie musisz nic z tym robić :)
Dlaczego kon... 01.07.2016 - 09:09
siciuwyspaPL dziwne jest twoje spostrzeżenie "pozeracz ch... 01.07.2016 - 16:41
Negai1 Nie martw się, to jest takie forum :P Ludzie tu c... 01.07.2016 - 18:27
Lisk CYTATCo Z Tym Zrobic!
Dowiedzieć się co to j... 02.07.2016 - 00:25
Foks Mam prądy jak pytam bo chce czynić dobrze. Napis... 02.07.2016 - 03:00
Lisk No to trza cuś z tym robić, każdy w swoim zakre... 02.07.2016 - 03:07
suchowiec masz prądy jak myślisz o oobe? to tak jakby nie ... 03.07.2016 - 18:41
siciuwyspaPL sorki za duże przerwy w odpisywaniu ale na prawd�... 12.07.2016 - 22:58
Foks Przekazujemy sobie energię wszystko jest falą dr... 29.07.2016 - 08:28![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |