|
Czy ktoś w Poza widział orgonit jak on wygląda ? Ja powiem tak: jakiś czas temu zrobiłem orgonity, i to takie porządne żywica epoksydowa 100 zł / 1 kg :D Kamienie, specjalne opiłki itp. Ale coś było nie tak w pokoju w którym stały, czułem różnice, ale niestety negatywną, nie potrafię tego opisać.
Mam kota który potrafi odnaleźć cieki wodne, chore miejsce (np. jakiś uraz kolana to kładzie się na kolanie, boli brzuch kładzie się na brzuchu itp). Jak miałem orgonity w pokoju kot wogóle do tego pokoju nie wchodził. Często siedział w innym pokoju i patrzył w ścianę. Ostatecznie orgonity wylądowały w śmietniku.
Gdy 1 raz czytałem o orgonitach miałem myśl: "koń trojański" nie wiem czemu. Może pod przykrywką dobrej energi wprowadzana jest jakaś negatywna ?
Orgonity mają niwelować promieniowanie elektromagnetyczne i żyły wodne, z uwagi że tymi tematami interesuje się od 20 lat (promieniowaniem od kilku) muszę stwierdzić że nie niwelują tych energii. Promieniowanie sprawdzone miernikami, cieki wahadłem.... Mierniki nie pokazały żadnej różnicy, wahadło pokazało jakąś różnice, ale nie jestem przekonany czy bardziej pozytywną czy bardziej negatywną...
|