|
Mam miernik trochę lepszy, ten na filmiku to zabawka za 40 zł która mierzy promieniowanie z urządzeń elektrycznych. Ale doskonale nadaje się do robienia ludzi w hu... :D bo mierzy tylko promieniowanie elektryczne, trochę lepsze mierzące wifi komórki itp nie spadnie nigdy do zera bo zawsze będzie przenikać jakieś promieniowanie poprostu ma większy zakres.. a ten na filmiu tylko do 50hz chyba czyli działa jak przyłożysz do prądu, jak 2 koleś na listwie wyłączy prąd to spadnie do zera, ot magia kina :D
Orgonity napewno nie zmniejszają działania promieniowania elektromagnetycznego (można poczytać jak działa na ciało człowieka wifi, komórki itp, 3G, LTE a robią coraz mocniejsze!! dodam że na myszy działa tak (o wiele mniejsza dawka): bezpłodność, rozdrażnienie, raki, zmiany skórne itd).
Dlatego jak ktoś pisze że orgonit zmiejsza to promieniowanie a jak sprawdzam na mierniku i nie ma różnicy to coś mi śmierdzi :D
Mam niestety wrażenie że pod przykrywką pozytywnego działania, wpływa niekorzystnie na ciało, ale to tylko moje odczucie :D
|