|
|
11.08.2016 - 04:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam! Dzisiejszej nocy podczas paralizu zaatakowaly mnie podskorne owady prawdopodobnie larwy, gniotlem je w LD i wyrywalem od pleców. Nastepnie kiedy ocknalem sie zmeczony i wypompowany w paralizu ktos jakby odkurzaczem od plecow wysysal mi cos. Czym to moglo byc jak sie bronic, jakie sa wasze odczócia na takie zjawisko. Podpowiem ze obecnie duzo cwicze i pracuje fizycznie nie wiem czy to ma cos wspólnego. Podsylajcie pomocne informacje. Dzieki i pozdrawiam...
|
|
|
|
![]() |
11.08.2016 - 11:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
najprawdopodobniej podczas dnia coś się do Ciebie przykleiło, a przy paraliżu to wyczuwasz, ja czasami takie małe gnojkowate robaki czuje przed wieczorem, albo (ale to rzadko) jak by jakieś pająki chodziły mi po nodze, ciele i to jest tak realne :D
poczytaj o kabale czerwonej nitce zawiązanej na lewym nadgarstku, podobno to w jakiś sposób działa (tak polują na wilki - rozwieszają czerwone chorągwie co 2m i wilki takiej bariery nie przejdą nie wiadomo dlaczego) ma podobno też chronić małe dzieci 'przed złym okiem' kiedyś zauważyłem że Magda Gessler ma zawsze czerwoną grubą bransoletę na lewej ręce a ona taka głupia nie jest jak ją pokazują w tv, czytałem że dużo jeździła po świecie, coś musi się znać. wiem też że po masturbacji zjawiają się małe gnojki żeby zebrać energię, inaczej jest w seksie jak jest wymiana energii z kobietą :D aaa możesz spróbować białą szałwie popalić wokół siebie- zauważyłem że pomaga, |
|
|
|
Foks Larwy Astralne Jak Sie Bronicie? 11.08.2016 - 04:19
Pożeracz Chmur Szałwia nie jest wg mnie wskazana, bo ma duże sk... 11.08.2016 - 13:32
Shagy pisze się: "bitch please" :D 11.08.2016 - 14:04
Pożeracz Chmur Naprawdę nie masz czego już się przyczepić? Ja... 11.08.2016 - 14:27
Shagy fonetycznie byłoby bardziej plis a nie pliz :D
ja... 11.08.2016 - 14:35
Pożeracz Chmur Niektórzy wierzą w magiczne działanie szałwii,... 11.08.2016 - 15:17
astrologos Z larwami astralnymi walczy się tak samo, jak z l... 11.08.2016 - 18:20
Foks Dzięki wszystkim ! Coś wypróbuje z tego...:... 11.08.2016 - 20:55
Pożeracz Chmur Jeśli tylko coś strasznego kogoś z Was zaatakuj... 11.08.2016 - 21:10![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |