oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dziwne Zachowanie Psa
Andy16
post 16.08.2016 - 12:48
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Hej! Jak może niektórzy z Was wiedzą, jakiś czas temu umarł mi pies i ostatnio wziąłem ze schroniska drugiego pieska. Piesek bardzo młody, 3 latka. Wcześniej moi rodzice odwiedzali go w schronisku i wychodzili z nim na spacery. Wtedy nic niepokojącego się nie działo. To był kochany i grzeczny piesek. No może trochę energiczny, ale tak pozytywnie - dużo i szybko biegał - to chyba całkiem normalne. Jednak ostatnio zaczęły dziać się z nim dziwne rzeczy. Czasami ma takie dziwne ataki że jak wraca ze spaceru do domu albo podczas zabawy nagle zaczyna dziko biegać po całym mieszkaniu, powarkując przy tym i podszczekiwując. Lata naprawdę bardzo, bardzo szybko, skacze po kanapie i matka twierdzi że ma wtedy "dzikie oczy". Wygląda jakby kogoś gonił, biegł za kimś i jakby ktoś go denerwował, podjudzał. Na początku jak przyszedł do nas do domu, to nie miał takich akcji, dopiero później to się zaczęło. Również dziwne było to, że wiedział, że za szafką leży piłka po poprzednim psie. Tej piłki nie było w żaden sposób widać. Dojście do tego "zaszafka" było bardzo utrudnione, tak że sam musiałem tę piłkę wyciągać miotłą. Nigdy nie wąchał tej piłki oczywiście żeby móc ją wytropić. Zatem skąd mógł wiedzieć że tam za szafką leży ta piłka? Upierał się żeby tam wejść i próbował tam wejść, jednak bok szafki był zasłonięty kaloryferem i się nie dało. Upierał się tak że w końcu postanowiłem zajrzeć za szafkę, bo sam nie wiedziałem że ta piłka tam jest. To było mega dziwne! W dodatku on się zachowuje jakby już wiedział, rozumiał pewne rzeczy, których nie powinien rozumieć. Tak że czasami zastanawiamy się, skąd on to wie! Sprawa jest dość ciekawa. Mamy pewne teorie - np. że może widzi ducha poprzedniego psa i ten duch jakoś się z nim komunikuje i mu wszystko "mówi". Albo jest to jakiś inny duch. Może jakaś energia. Ciężko powiedzieć. Co o tym sądzicie?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 17.08.2016 - 19:41
Post #2

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Jakbyś miał własne kury, które by znosiły jaja to takie jaja byś jadł czy też nie? Albo mleko od własnej krowy?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park