|
Jakim ty chujem jesteś lisk:) Powiem Ci szczerze, że nie spodziewałem się tego po Tobie bo kreujesz się na takiego zrównoważonego, inteligentnego a tu co mamy?:)
Grzybów nie jadłem już kilka dobrych lat. No ale taka kłamliwa pisowska kurwa jak ty wie lepiej:)
To ze za studenckich czasów jarałem i piłem codziennie to było moje życie i takiej kurwie nic do tego. Pewnie byłem jedynym studentem co tyle pije i pali:)
Teraz mam rodzinę, firmę i jest inaczej i nie będę takiej kurwie się tłumaczył. Boli Cię to, że osiągam jakieś tam sukcesy zawodowe? Zazdrościsz jak typowy polaczek? To weź się też do roboty może?
Kompletnie nie odniosłeś się do tematu bo? Bo to medale gorszego sortu? Taki patriota ma w dupie dokonania naszych sportowców?
Chujem też jesteś bo oczerniasz i kłamiesz przy okazji mojego krwiodawstwa. To zwykłe kurestwo i jeśli myślisz ze jesteś taki fajny to na tym przykładzie widać że jesteś chujem i tyle.
Suchowiec jak pisze o koprofilii to czuć, że się zgrywa ale ty wierzysz w swoje kłamstwa a to już chore jest.
Możesz mi lisk napisać co ma na celu takie oczernianie?
|