|
|
13.09.2016 - 10:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam serdecznie po dłuuugiej mej niebytności, zarówno starych jak i nowych użytkowników forum. Wracam tutaj daaaaleko rzucony jak bumerang i mam trochę nietypowy problem. Ale zacznę może od początku. Jakiś czas temu postanowiłem kompletnie dać sobie spokój z OOBE i LD (tzn. wiem że z tego się nie da zrezygnować, ale przestałem kompletnie praktykować techniki i interesować się tematem). W tym czasie z moimi snami bywało różnie, były mniej lub bardziej realne, różnie było z ich zapamiętywaniem, bardzo różnie też było u mnie z czasem poświęcanym na sen, przez co do tej pory miewam straszne problemy z zasypianiem w ogóle. Do tego jakiś czas temu mój stan zdrowia mocno się pogorszył a objawowe przypadłości, których doznaję są dla lekarzy póki co niediagnozowalną zagadką. Tzn. mają przypuszczenia, ale żadne badanie tych przypuszczeń nie potwierdza a wyniki wskazują na to że jestem kompletnie zdrowy. Chociaż sam nie widzę związku z problemem to wspominam tutaj o tym bo a nóż informacja okaże się jednak istotna. Do czego jednak zmierzam? Otóż problemem są pojawiające się od jakiegoś czasu (na szczęście sporadycznie) senne zaburzenia, polegające na tym, iż już po wybudzeniu (na jawie) nadal widzę istoty ze snu (nie są to istoty ludzkie, a przynajmniej na takie nie wyglądają). Za każdym razem jest to inna istota i jest zdecydowanie wrogo do mnie nastawiona. Wizja mija po fizycznej interakcji z tą istotą, polegającej zazwyczaj na odruchowym uderzeniu w nią pięścią, co skutkuje tym iż postać ta rozpływa się w powietrzu jak dym z papierosa. Chciałbym wiedzieć czy macie jakieś pomysły na temat tego dlaczego tak się dzieję, co się dzieje i ewentualnie co z tym zrobić? Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
|
|
![]() |
20.09.2016 - 20:13
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Amras te ziółka są fajne, ale delikatne bardzo...jak nie zobaczysz szczególnej zmiany to spróbuj z czymś mocniejszym:
Kozłek korzeń Jest efektywnym środkiem leczenia stanów nerwowych, oraz pomocny w zasypianiu na tle nerwicowym. Redukuje nadpobudliwość nerwową, uspokaja i podnosi koncentrację. Badanie odnotowały, że kozłek lekarski poprawia jakość snu i obniża ciśnienie krwi. Również odnotowano skutecznie działania rozluźniające mięśnie. Jest również pomocny przy astmie, kolce, zespole jelita wrażliwego, skurczów mięśni i bólach menstruacyjnych. http://allegro.pl/kozlek-lekarski-korzen50...6093710748.html |
|
|
|
Amras84 Senne Wizje Po Wybudzeniu 13.09.2016 - 10:30
Neurocosmic To jest paraliż przysenny. Pewnie nie wybudzasz s... 13.09.2016 - 13:20
astrologos CYTAT(Amras84 @ 13.09.2016 - 11:30) ... 13.09.2016 - 15:54
Foks Oni są miedzy nami cały czas. Pamięć myślo ks... 14.09.2016 - 13:00
Lisk Afirmacje są podobne do leczenia objawowego, przy... 19.09.2016 - 01:48
Zielarz Gajowy Najlepiej to pomedytuj i przerób problemy, zamias... 19.09.2016 - 07:20
Amras84 Dziękuję za odpowiedzi i za każdą radę. Ziela... 19.09.2016 - 20:01
Lisk Na pewne pytania sami musimy znaleźć odpowiedź,... 20.09.2016 - 00:22
bielik110 CYTAT(Amras84 @ 13.09.2016 - 11:30) ... 21.09.2016 - 18:46![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |