oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Problem Żaby Czyli Jak Się Wyzwolić
Rokinon
post 18.10.2016 - 15:53
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Umysł jest matrixem.

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Krukos
post 19.10.2016 - 08:23
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

CYTAT(astrologos @ 18.10.2016 - 23:04) *
Pewnych kodów kulturowych nie da się przeskoczyć, dlatego islamizacja Europy musi się zakończyć tragedią. Kolega w zasadzie zareagował "naturalnie" , przetłumaczył sobie to co widzi na swoje "symbole" , te którymi posługuje się nasza (zachodnia) kultura ("strój jedi" + "różdżka" + dojenie z pieniędzy ) i oczywiście zareagował obronnie (śmiechem)Symptomatyczne, nie odniósł się do tego, co słyszy ale do tego, co widzi.

jaki cel ma ten filmik? ze umysł to matrix? a zen to nie matrix xD
wymyśleć dlaczego ja mam praktykować zen to każdy potrafi, kilka historyjek kilka mądrości i człowiek ogłupiony

+Quote Post
Rokinon
post 19.10.2016 - 10:00
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(suchowiec @ 19.10.2016 - 09:23) *
jaki cel ma ten filmik? ze umysł to matrix? a zen to nie matrix xD
wymyśleć dlaczego ja mam praktykować zen to każdy potrafi, kilka historyjek kilka mądrości i człowiek ogłupiony

Hmmmm.... Zadajesz bardzo fundamentalne pytania. Jeśli logując się za każdym razem na forum zadajesz sobie pytanie: "Po co się tu loguję?", to uznam Twoje pytanie za uczciwe.
Oczywiście,że Zen to matrix ale to jest powiedziane w filmiku: jesteś chory - bierzesz leki a gdy jesteś zdrowy - odstawiasz je . I tylko tyle. Jesteś zdrowy?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park