oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Focus 27
MarcinM
post 22.10.2016 - 14:23
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Wleciałem z dużą szybkością w bardzo duży nowoczesny budynek. Mimo przelecenia przez grubą ,szybę nie poczułem żadnego bólu. Moim oczom ukazał się obraz bardzo nowoczesnego kompleksu przypominającego szpital połączony z ośrodkiem wypoczynkowym. Fuzja może niezbyt typowa jak na ziemskie standardy, lecz tutaj spisywała sie znakomicie, ponieważ z tego miejsca nie można było poczuć ani odrobiny cierpienia. Panowala tutaj wszechobecna radość. Stałem właśnie w miejscu, które kojarzy mi się luksusową poczekalnią czy też salą wypoczynkową. Starodawane okna zastąpione były nowoczesnymi szklanymi ścianami przez które wpadało słońce z pięknego bezchmurnego nieba. Na końcu tego pomieszczenia ciągnął się bardzo duży dość szeroki szklany korytarz z duzą ilością drzwi oraz licznych rozgałęzień.

Wsród licznie pracującego personelu oraz znacznej ilości pacjentów panował duży ruch, lecz wszyscy wydawali się zadowoleni. Nie mała cześć tutejszej społeczności przypomianała jednak kosmitów bądź tez ludzkie hybrydy np. jedna z kobiet posiadała 4 piersi i nieco dziwnie naciągniętą skórę na twarzy. Z tą własnie postacią zjechałem prześwitującą windą, rozmawiając przy okazji o genezie tego szpitala. Miła pani uświadomiła mi że znajdujemy sie w miejscu, gdzie odpoczywają dusze zmarłych oraz, że u nas na ziemi te miejce rozsławił Monroe
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
masa
post 22.10.2016 - 19:56
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Gratulacje. Bądź wiec dumny. Fartem to było czy pozbierałeś aspekty?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park