Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Przywoływanie Stanów Z Przeszlosci
MarcinM
post 28.10.2016 - 22:31
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8465

Witajcie

Potraficie w snach lub w oobe przywoływać pewne stany z przeszłości? Pojawiają sie u was dawne motywy? Mam często tak że sni mi się np gimnazjum i bardzo silny śmiech związany z danymi żartami. To samo sie tyczy liceum. Często tez mam inną tożsamość w snach. Trafiam gdzies do internatu mam wrażenie ze siedzię tam tygodniami miesiącami itp. Przywiązuję wtedy do tamtejszych ludzi płaczę jak się budzę. Nie pamiętam wtedy swojej aktualnej tożsamości. Często też tkwie w jakiś wątkach które są niejako alternatywnym zakońeczniem dawnych wątków. Bardzo często mam również tak ze wiem np ze skonczyłem juz liceum ale postanawiam pójść jeszcze raz i siedze i innymi ludźmixd
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pigsonwings
post 28.10.2016 - 23:07
Post #2

haereticus
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9314

hehe wracamy do tych klas bo jak ktoś rzekł, życie jest wielkim zaspokojeniem, śmierć wielką wstrzemięźliwością. Marcin sam pewnie gdzieś w głębi wiesz, że nie ma co sie przywiązywać do tego, ludzie zazwyczaj jak coś wysrają, to spuszczą i tyle bez sentymentu. Myśli robią z nas roboty, nie ma już miedzy obcymi ludźmi szczerych relacji, są tylko gierki i performens.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic