|
|
08.11.2016 - 23:37
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Za rządów PISu nie trzeba w ogóle mieć wykształcenia, aby mieć stanowisko. Wystarczy liznąć tyłka Macierewiczowi...lisk jak będziesz w podbramkowej to wiesz co robić:) (IMG:http://comps.canstockphoto.com/can-stock-photo_csp26512125.jpg) Powiedział ogrodnik :D Rozrzuciłeś już obornik? (IMG:http://4.bp.blogspot.com/-3Vv6BGxQJEQ/Um5kMrZLn0I/AAAAAAAAFJM/Mr7sPX-yTQk/s1600/7.JPG) |
|
|
|
![]() |
09.11.2016 - 01:45
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Skończyłem pierdologię stosowaną na ASP!
Zatkało kakao Polaczki cebulaczki:) Skończyłem ASP...Ty nawet nie wiesz pewnie co ten skrót oznacza:) Wygugluj se cebulaczku:) Moją przerwę w studiach wymusiła moc alkoholu i narkotyków. Przez nie nie ma magistruńka! Tak czy siak dzisiaj nawet mona samemu nazwać się świętym zatem poco mi magister. Wolę Święty Zielarz:) Zielarz,
... Na dodatek podales kilka dni temu pewne fakty z twego zyciorysu, ktore tak niesamowicie odpowiadaja moim wlasnym -)) (tylko ze mi Zeus pozwolil jednak dociagnac do konca studiow ^^). |
|
|
|
09.11.2016 - 19:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wszędzie masoneria, nie idzie już na nic pogadać, co byś nie napisał to ci obesrają
jest brud na forum bo nie ma nadzorcy co by pogonił co nie których mi to potrafi administrator nagadać za ortografie, ale innym za spamowanie, to nic nie powie szkoda tylko że te forum marnuje duży potencjał, czasami sobie tak myślę że to masoni założyli to forum żeby ucinać wszelkie pytania, co do ataków astralnych, obe, teorii spiskowych, bo normalnie powinno się poruszać takie tematy o szarakach, archontach, reptylianach, a dlatego że te byty są na pierwszym astralnym froncie, wchodzą do naszych głów gdy śpimy pamiętam że gdy pierwszy raz założyłem temat o atakach astralnych to w koszu wylądował kolejne tematy o atakach wiązały się z kpinami, wszelkie wspominanie o wszelkich negatywnych bytach to było wyśmiewanie i spamowanie tematu druga sprawa, to forum technologicznie za ładnie funkcjonuje, nie wierze, że ci co są administratorami je stworzyli, jest przez kogoś na bank sponsorowane, ci co je prowadzą są pewnie podstawieni i pilnują porządku dla tych którzy im płacą osoby które tutaj trafiają z problemami bendącymi skutkiem ingerencji zewnętrznej, mają być uspokajane, podaje sie im typowo psychologiczne teorie, na forum o tematyce ezoterycznej, jaki to ma sens? co robią psychologowie na forum ezoterycznym? ja już od dawna podejrzewałem że te forum jest sterowane, odchodziłem, ale czytałem obserwowałem co sie dzieje powiem krótko jest syf bo za to ktoś bierze kase żeby był syf albo innaczej, osoba wydaje kase i mase uwagi i ciężkiej pracy w stworzenie forum o tematyce obe i pozwoli na to żeby byle osoby po nim przysłowiowo srały?odwiedźcie inne fora, napiszcie tam posta a sie przekonacie jak funkcjonują inne portale, temat szedł bardzo dobrze i co sie stało? po prostu go rozwalili nie wiem jak wam ale mi sie nie chce przekrzykiwać z osobami które biorą kase za to żeby panował chaos zielarz gajowy - polubiłem cie, ale jesteś na mojej liście podejrzanych, bo jesteś bardzo często aktywny i spamujesz, zupełnie tak jakby ci ktoś płacił za aktywność i wypisywanie spamów, twoi koledzy co doszli to typowa gra dobrej i złej strony monety, ale patrząc z góry to moneta jest ta sama, wszyscy spamerzy to ta sama liga, płacą im za spamowanie mam kilka mocnych tematów do zrobienia i zobaczycie jak bendą spamowane, w tym wszystkim chodzi tylko o to żeby przegonić czytających te forum i zniechęcić tych co maja wiele do przekazania najbardziej po łapach dostają tematy o atakach astralnych takie osoby są kierowane do psychiatry, hehe absurdalne to jest forum kontrolowane i tyle w temacie |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |