Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Spotkanie Ze Zmarłym Pieskiem
jaco0l
post 14.12.2016 - 19:18
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 9922

Witam.

Jestem tutaj nowy więc się grzecznie przywitam. 12.12.2016 zmarł mój piesek- Sonia. Była z Nami 13 lat teraz ciężko mi bez niej nie mogę normalnie w pracy funkcjonować, cały czas mi się chce beczeć...
Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość spotkania się choć na chwilę z moim pieskiem? Bardzo mi zależy żeby ten jeden ostatni raz móc ją przytulić i pogłaskać, może pocieszyć tak jak Ona to robiła zawsze kiedy ja miałem doła, tym bardziej, że nie było mnie przy Niej gdy odchodziła... Zobaczyć czy u Niej wszystko jest ok... Czytałem coś o tęczowym moście, czy uważacie, że jest możliwe spotkanie jeszcze mojej najlepszej przyjaciółki?

Dodam że jestem zielony w sprawach OOBE, ale jestem też zdeterminowany do osiągnięcia celu.

Dziękuję za odpowiedź,
Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Foks
post 14.12.2016 - 21:15
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9073

CYTAT(jaco0l @ 14.12.2016 - 19:18) *
Witam.

Jestem tutaj nowy więc się grzecznie przywitam. 12.12.2016 zmarł mój piesek- Sonia. Była z Nami 13 lat teraz ciężko mi bez niej nie mogę normalnie w pracy funkcjonować, cały czas mi się chce beczeć...
Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość spotkania się choć na chwilę z moim pieskiem? Bardzo mi zależy żeby ten jeden ostatni raz móc ją przytulić i pogłaskać, może pocieszyć tak jak Ona to robiła zawsze kiedy ja miałem doła, tym bardziej, że nie było mnie przy Niej gdy odchodziła... Zobaczyć czy u Niej wszystko jest ok... Czytałem coś o tęczowym moście, czy uważacie, że jest możliwe spotkanie jeszcze mojej najlepszej przyjaciółki?

Dodam że jestem zielony w sprawach OOBE, ale jestem też zdeterminowany do osiągnięcia celu.

Dziękuję za odpowiedź,
Pozdrawiam

,,Masz ciało ale nim nie jesteś'' każdy ma chwile na tym świecie, może pozostać jeszcze w tym świecie natomiast jeżeli chodzi o zwierzęta prawdopodobnie ich dusze czeka reinkarnacja nie wiadomo do jakiej gęstości i jakiego świata. ( określam jako świat, wymiar, gęstość ) przykre to jest jak ktoś odchodzi, ale jak by wszczepili nam inny system to i na uśmiech by była chwila. Sensem jest przelać miłość na kogoś innego to Ci radzę;) Pozdrawiam!
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic