|
|
16.12.2016 - 20:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kto ma kogos chetnego moze sie do mnie zglosic.
Jezyk niemiecki nie konieczny. Konieczna umiejetnosc gotowania, sprzatania. Gotowosc zajecia sie starsza osoba, empatia, cierpliwosc, wyrozumialosc. Kontakt: 661902441 lub e-mail: [email protected] |
|
|
|
![]() |
16.12.2016 - 21:00
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ciotka moja też się zajmuje niemkami w starszym wieku. Wiele polek tak zarabia. Ciężka praca.
Ty astrologos widzisz starą niemrę a inni widzą starego człowieka potrzebującego pomocy. Polska nie gwarantuje godnych zarobków zatem ludzie szukają pracy za granicą. Niedługo jednak PIS DA i będzie raj. |
|
|
|
16.12.2016 - 21:45
|
|
|
Ciotka moja też się zajmuje niemkami w starszym wieku. Wiele polek tak zarabia. Ciężka praca. Ty astrologos widzisz starą niemrę a inni widzą starego człowieka potrzebującego pomocy. Polska nie gwarantuje godnych zarobków zatem ludzie szukają pracy za granicą. Niedługo jednak PIS DA i będzie raj. Jak moze byc watek gdzie sie bluzga jeden na drugiego, to co komu przeszkadza watek z oferta pracy? Przymusu nie ma, ale ktos moze byc w potrzebie i skorzystac z oferty. Nie astro, nie ma tu ubezpieczenia od ciapatych, jedziesz na wlasne ryzyko. A za podcieranie tylkow Niemkom mam taka kase, ze niejeden z Was by nie uwierzyl :) Tu gdzie teraz jestem, moja podopieczna jest po prostu slodka osoba. Zadna tam zgryzliwa niemra. Wymaga pomocy i opieki ktora solidnie oplaca. Kiedys jak zaczynalam prace w Niemczech to wymagany byl jezyk. Teraz juz biora jak leci. Spoleczenstwo gwaltownie sie starzeje i zapotrzebowanie na opiekunki jest b duze. Ale skad nabrac tyle opiekunek z jezykiem? Wiec juz nie przebieraja i biora kto chetny, facetow tez :) Tu w Dusseldorf poznalam Polaka Jacka, ktory jest opiekunem starego Niemca. Jacek bardzo sobie chwali te prace :) Umie chlop gotowac, sprzatac itd. Wiec w czym problem? :)) |
|
|
|
16.12.2016 - 22:56
|
|
|
Jak moze byc watek gdzie sie bluzga jeden na drugiego, to co komu przeszkadza watek z oferta pracy? Przymusu nie ma, ale ktos moze byc w potrzebie i skorzystac z oferty. Nie astro, nie ma tu ubezpieczenia od ciapatych, jedziesz na wlasne ryzyko. A za podcieranie tylkow Niemkom mam taka kase, ze niejeden z Was by nie uwierzyl :) Tu gdzie teraz jestem, moja podopieczna jest po prostu slodka osoba. Zadna tam zgryzliwa niemra. Wymaga pomocy i opieki ktora solidnie oplaca. Kiedys jak zaczynalam prace w Niemczech to wymagany byl jezyk. Teraz juz biora jak leci. Spoleczenstwo gwaltownie sie starzeje i zapotrzebowanie na opiekunki jest b duze. Ale skad nabrac tyle opiekunek z jezykiem? Wiec juz nie przebieraja i biora kto chetny, facetow tez :) Tu w Dusseldorf poznalam Polaka Jacka, ktory jest opiekunem starego Niemca. Jacek bardzo sobie chwali te prace :) Umie chlop gotowac, sprzatac itd. Wiec w czym problem? :)) Pytałem się dlaczego Niemcy się nie zajmują Niemcami. Co się dzieje na tym zachodzie? |
|
|
|
16.12.2016 - 23:45
|
|
|
|
|
|
|
16.12.2016 - 23:48
|
|
|
Bo tu prawie juz nie ma Niemcow. Sa sami ciapaci. Na 81 mln ludnosci to moze z 15% to Niemcy. Chyba z deczka przegięłaś. Gdzieś czytałem,że co 3 Niemiec to imigrant lub pochodzi z rodziny imigrantów. Neomarksiści dopięli swego , poddali skutecznie naród niemiecki eutanazji. |
|
|
|
17.12.2016 - 07:59
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Chyba z deczka przegięłaś. Gdzieś czytałem,że co 3 Niemiec to imigrant lub pochodzi z rodziny imigrantów. Neomarksiści dopięli swego , poddali skutecznie naród niemiecki eutanazji. To, gdzie niemcy się rozjechali? Tulsi czy żyjesz tam w ciągłym strachu i stresie skoro tylu jak nazywasz ciapatych terrorystów? Nie lepiej żyć w Polsce biedniej, ale bezpieczniej? Szydło daje już przecież 12zł brutto za godzinę. Nie wierzę, że zarabiasz dużo więcej ;-) |
|
|
|
17.12.2016 - 11:23
|
|
|
To, gdzie niemcy się rozjechali? Tulsi czy żyjesz tam w ciągłym strachu i stresie skoro tylu jak nazywasz ciapatych terrorystów? Nie lepiej żyć w Polsce biedniej, ale bezpieczniej? Szydło daje już przecież 12zł brutto za godzinę. Nie wierzę, że zarabiasz dużo więcej ;-) Jasne ze lepiej zyc w Polsce. Z tym ze w kraju nie mam mozliwosci dorobic sobie, a jesli juz, to za jakies psie pieniadze. Nie chce mi sie tyrac po 12 godz za 8 zl. Staram sie jak moge unikac miejsc gdzie brazowych jest najwiecej. A moze Ty zatrudnilbys mnie w swoim ogrodnictwie za 40 € dziennie ? :) |
|
|
|
Tulsi Praca W Niemczech Od Zaraz Dla Opiekunki/opiekuna. 16.12.2016 - 20:11
astrologos CYTAT(Tulsi @ 16.12.2016 - 20:11) Kt... 16.12.2016 - 20:54
Se7en Oferty prace na oobe.pl tego jeszcze nie grali aha... 16.12.2016 - 20:58
Tulsi CYTAT(astrologos @ 16.12.2016 - 23:4... 17.12.2016 - 11:17
Zielarz Gajowy Wiec w czym problem? :))
W polskiej mentalności... 16.12.2016 - 22:05
PigsOnTheWings no niestety teraz polki muszą tam jeździć żeby... 16.12.2016 - 23:49
dreamer_the_one sprzedam ksiazke. rzym. wiesz czym. obeness--- /of... 17.12.2016 - 00:54
Zielarz Gajowy Ciekawe jest to, że kobiety jeżdżące do Niemie... 17.12.2016 - 07:58
Zielarz Gajowy 40 dziennie to nie jest wygórowana stawka. Przyzn... 17.12.2016 - 20:04
Tulsi CYTAT(Zielarz Gajowy @ 17.12.2016 - 20... 17.12.2016 - 22:55
Zielarz Gajowy Netto to rzeczywiście jest przyzwoicie, ale za ro... 17.12.2016 - 23:06
Tulsi CYTAT(Zielarz Gajowy @ 17.12.2016 - 23... 18.12.2016 - 08:50
Zielarz Gajowy Wiosna to bedzie trzeci rok firmy i pracuje sam po... 18.12.2016 - 09:53![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |