|
U mnie sposób z dłońmi nie działa ;) Mam często tak, że po prostu mój sen jest tak nie realny, że stanę w nim i mówię ,,kurde to sen"- tak po prostu. Choć ważna jest jedna rzecz o czym Rafael wspominał- świadomość w życiu codziennym= świadomość w snach. Ja wiem np. że ostatnio rzadziej mam LDki po prostu mniej myślę o tym wszystkim i chwilami zachowuje się jak marionetka we własnym życiu. Zauważyłam też że łatwiej o LDka gdy idziemy spać nie bardzo zmęczeni, bo ja gdy zasypiam po chwili już, to na ogół budzę się rano i mam kompletną pustkę, nawet nie pamiętam co mi się śniło.
Rafael, a może to nie archonci tylko twoje własne demony? ;) Kiedyś miałam podobną sytuacje. Wychodziłam z ciała, ale mogłam poruszać się tylko po moim domu, gdy próbowałam wylecieć za okno ktoś z mojej rodziny zaczynał mnie atakować, przytrzymywał, nie pozwalał mi odlecieć. Bardzo mnie to irytowało bo nic nie miałam z tych wyjść. Zaczęłam się nad tym wszystkim zastanawiać... i w końcu zrozumiałam. Był to okres gdy czułam że moja rodzina mnie ,,niewoli", nie pozwala mi być sobą, nakłada mi maski, kontroluje mnie i usilnie trzyma przy sobie. Nie dawali mi wolności. Tak przynajmniej sądziłam, bo zaczęłam nad tym pracować i okazało się że to tylko moja interpretacja- o wszystko bowiem można zawalczyć, tylko ja nie miałam odwagi by im się przeciwstawić więc pozwalałam na niewole. Dopiero gdy poradziłam sobie z problemem w fizycznym świecie, gdy doznawałam OOBE mogłam podróżować bo już nikt z domowników nie trzymał mnie usilnie w domu ;)
Dlatego zastanów się Rafael, bo możliwe że to jakaś metafora, często w OOBE widzimy coś co jest naszym problemem, o to bowiem chodzi by nas uświadomić. Możliwe że podświadomie boisz się czegoś, albo wręcz nawet już jesteś pewny że za każdym razem gdy będziesz wychodzić Oni będą tam na Ciebie czekać. I przez to tworzysz zamknięty krąg który wciąż się powtarza, bo w OOBE nasze oczekiwania i podświadomość ma wielkie znaczenie. Dlatego nie bój się ich, poza tym kto powiedział że oni ci zagrażają- pokaż im kto tutaj rządzi, to twoje OOBE a nie żadnych szaraków ;) Szaraków, które całkiem możliwe że stworzyła twoja własna podświadomość Życzę powodzenia ;)
|