|
Paweł dzięki za wsparcie, doceniam naprawdę twój wysiłek ale życie chyba nie jest dla mnie hehe, szkoda żebyś tracił na mnie swoja energie, zachowaj ją dla siebie
Nie jestem bezbronny, tyle wiem :) ale i tak czuje się jak pierwszy Adam, miał raj i jasny umysł a i tak nie chciało mu się żyć archonci stworzyli, pierwsze ciało i umieścili w nim ducha, duch zwał się Adam ciało i umysł boją się wyłączenia, to samo czuł Adam do samego końca szukał powodu do życia i archonci dali mu Ewe Ewa dała Adamowi Życie, zaś Adam żył, by bronić tego życia, czyli Ewy Ale przed Ewom była Lilith jeszcze, przeciwieństwo Ewy, ta to doprowadziła Adama na skraj samobójstwa, nie wierna kłamliwa, egoistyczna - powstała z pierwiastka archońskiego, w końcu zabrali adamowi tom Lilith bo by biedaka wykończyła do reszty i podczas snu z pierwiastka Adamowego, boskiego stworzono Ewe tom która dała mu życie
uwielbiam ten mit, pokazuje czym jest duchowość i życie pierwszy Adam posiadał pełnie, to do czego dąży większość ludzi, czyli raj(zaspokojenie materialne) i jasny umysł bo był pierwszy, nie było chaosu i co? Adam już był oświecony ale uwięziony w ciele cała strategia archontów polegała jak jego dusze utrzymać w ciele, tylko o to toczyła się cała gra
i tak my żyjemy, cały czas szukamy powodów by zostać w ciele, czy to nie ironia? hehe :)
oki Paweł dam ci już spokój, piszcie sobie w temacie, ja już taki pozostanę jaki jestem ;)
|