oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy To Oobe?
hyper85
post 12.01.2017 - 15:25
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Witajcie mam na imie Mariusz mam 31 lat.Dzisiejszej nocy po raz pierwszy chociaż chyba świadomie po raz pierwszy doświadczyłem oobe.Wczorajszego dnia który spędziłem na czytaniu i ogladaniu filmów o oobe o technikach itd itp położyłem się spać z żoną nie myślałem że będę coś próbował zrobić,poprostu obudziłem się o godz. 3 w nocy obróciłem się na drugi bok zamknąłem oczy i pomyślałem sobie o technice 4+1 ale tylko przez to że krótko spałem i naczytałem się o tym wczoraj.I teraz tak pobódka 3godzina obracam sie na bok zamykam oczy patrze na powieki a tu nagle dosłownie nagle (zaznaczam że się nie rozbudzałem specjalnie) świst w uszach przed zamkniętymi oczyma dwa okręgi srebrne w oczach i coś prąd przechodzący przez plecy i jednocześnie uczucie ale tylko na plecach że mnie coś ciągnie że plecy są poza ciałem.Przestraszyłem się chciałem sie ruszyć nie mogłem chciałem krzyczeć też nie mogłem tzn krzyczałem aaaaaa aaa aga bo tak ma na imie moja żona i się ocknąłem żona nie słyszała krzyku a ja wiedziałem że nie krzyczałem w swoim ciele.OK trwało to może z 10s wracam do siebie nie moge zasnąć myślę o tym co sie wydarzyło boje się sam nie wiem czego po jakiejś godzinie może półtorej zasypiam obrócony w stronę żony i bach znowu jazda znowu krzyk wywołujący imie mojej żony łapie ja za rękę ale nie swoją fizyczną moją widzę na łóżku w bezruchu po 4 próbie krzyku dopiero mogę ruszyć się i żona usłyszała mój krzyk 3 razy tak mi się wydaje że krzyczałem nie ze swojego ciała tzn dzwięk nie wychodził na zewnątrz.Proszę powiedzcie mi moi drodzy czy to oobe czy jakaś schiza bo się naczytałem zpanikowałem nie wiem co mi dzisiejsza noc przyniesie ps jestem zdrowym psychicznie człowiekiem bez lęków i fobii.Pozdrawiam dziekuje za odpowiedzi przepraszam za błędy.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Stam
post 12.01.2017 - 17:20
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Na moje raczej tak. Trza było wstać i pochodzić chociaż wokół łóżka.
I nie krzycz tak ;) .
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
3 Stron V   1 2 3 >

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park